AcasăSPORTFC Hunedoara, eşec în ultimele secunde, la Satu Mare

FC Hunedoara, eşec în ultimele secunde, la Satu Mare

_MG_9124FC Hunedoara a pierdut primul joc din acest campionat. Elevii lui Marius Opric au cedat, la limită, 0-1, în deplasarea de la Satu Mare, după ce gazdele au punctat în prelungirile partidei, din penalty. „Negru-albaştrii” au evoluat mai bine de jumătate de oră în inferioritate, Vişan fiind eliminat după cumul de cartonaşe galbene.

Deşi au avut în faţă un adversar cu două meciuri oficiale „în picioare”, hunedorenii s-au lăsat cu greu doborâţi. Misiunea lor s-a îngreunat însă în partea a doua când au fost nevoţi să acopere mai mult teren, odată cu eliminarea „veteranului” din axul central.

Cele două echipe s-au blocat reciproc timp de mai bine de jumătate de repriză. Una extrem de anostă şi plină de greşeli individuale, din care doar „semnalele” lui Feier şi Kintzel („cap” din şase metri scos spectaculos de Dragotă) au fost demne de luat în seamă. în rest, o dominare mai mult decât sterilă a galben-albaştrilor care, deşi se aflau în căutarea celor trei puncte care să relanseze campionatul, n-au impresionat în ofensivă. Pe de altă parte, nici hunedorenii n-au scos capul în avanposturi decât la acţiunile lui Vajda (21) şi Pepenar (38), astfel că ideea că şi un punct întors pe Cerna ar fi benefic a început să încolţească din ce în ce mai mult. Faulturile la mijlocul terenului şi întreruperile dese iau loc şuturilor şi ocaziilor de poartă, astfel că la pauză tabela rămâne „îngheţată”.

Ecuaţia se schimbă însă în totalitate la reluare, după ce Vişan vede al doilea galben la un duel aerian inegal cu Micaş (în finalul primei părţi, mijlocaşul hunedorean fusese avertizat, corect, pentru un henţ la mijlocul terenului), iar Hunedoara se vede forţată să sporească atenţia în defensivă şi să renunţe, în mare, la orice plan de atac. Csik mută rapid, scoate un fundaş şi îl întroduce pe Marinaş, iar prezenţa sa în jurul careului hunedorean se vede tot mai mult. Ocaziile clare lipsesc însă cu desăvârşire, poate pentru că atacurile gazdelor sunt la fel de dezordonate ca în primul act, cu centrări aruncate mai mult la nimereală, în speranţa unei erori a adversarilor. Nici noul intrat, nici Kintzel sau Roatiş nu-şi pot regla tirul timp de mai bine de 40 de minute, însă norocul le surâde gazdelor la una din ultimele faze ale meciului, după ce o minge venită din dreapta îl loveşte în braţ pe Roiu. Centralul Paul Unimatan indică, fără ezitare, punctul cu var, iar Petrică Dragoş transformă cu siguranţă aducând Olimpia la patru „lungimi” în spatele Hunedoarei.

Olimpia Satu Mare  1 (0)
Şuta – Moş (Marinaş  46’), Mureşan, Iuhaş (cpt.), Glodean – Gavrilescu, Micaş, Villand (Dragoş ’70), Hanuş, Kintzel (Roatiş ’82) – Feier (Dănilă ’66).
Antrenor: Tiberiu Csik

FC Hunedoara  0 (0)
Dragotă – Dosan, Cuciula, Ambruş, Roiu – Vişan, Vajda (cpt.) – R. Cristian (Bier ’80), Făgărăşanu, Pepenar (Lintaru ’72) – Nicula (I. Radu ’67).
Antrenor: Marius Opric

A marcat: Dragoş (pen. 90+3)
Eliminat: Vişan (cumul de galbene)

Arbitru: Paul Unimatan (Zalău). Asistenţi: Szabo Gero şi Marius Balint (ambii din Cluj Napoca).
Stadion: “Olimpia”. Spectatori: 1000

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: