AcasăSTIRIHUNEDOARAFarmaciştii independenţi se unesc în faţa lanţurilor de farmacii

Farmaciştii independenţi se unesc în faţa lanţurilor de farmacii

Farmacie-interiorFarmaciile independente din oraşele Deva, Vulcan, Hunedoara, Orăştie şi Brad s-au reunit în cadrul filialei judeţene Hunedoara a Grupul Farmaciilor Independente (GFI) „Ethica”.

Farmaciştii din cadrul acestei asociaţii profesionale încearcă să reziste astfel în faţa concurenţei marilor lanţuri de farmacii, iar în paralel militează şi pentru implementarea unui nou concept prin care să fie cât mai aproape de pacienţi.

„Trăim într-o lume în care interesele economice primează în detrimentul calităţii, a deontologiei profesionale, şi în care există un risc crescut de a cădea victimă strategiilor de vânzare şi automedicaţiei. Am considerat că este de datoria noastră, a farmaciilor independente care vă stau alături de peste 20 de ani, să facem posibil ca farmacia să redevină locul în care dumneavoastră şi familia să vă puteţi simţi în siguranţă şi să aveţi garanţia că veţi primi numai acele medicamente de care aveţi nevoie”, a declarat preşedintele GFI „Ethica” Hunedoara, farmacistul Horia Goia.

Asociaţia urmăreşte o implicare activă a farmaciştilor independenţi pentru a informa populaţia cu privire la consecinţele automedicamentaţiei şi a riscului pe care îl presupune abuzul de medicamente.

„Suntem pentru evoluţia şi modernizarea farmaciei tradiţionale, însă în limite acceptabile, care să permită păstrarea elementelor definitorii pentru farmacie, ca instituţie, şi pentru farmacist, ca profesionist”, a adăugat preşedintele GFI „Ethica” Hunedoara.

GFI Hunedoara este afiliat structurii naţionale „Ethica”, din care fac parte 250 de farmacii independente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc