AcasăADVERTORIALFacilitează-ți experiențele în aer liber și economisește bani în propria gospodărie

Facilitează-ți experiențele în aer liber și economisește bani în propria gospodărie

Așa cum moda și tradițiile avansează pe parcursul anilor, tehnologia își face și ea prezența în aceaste categorii în plină ascensiune. Odată cu trecerea timpului, au fost inventate multe variante eficiente pentru înlocuirea surselor de energie, precum panourile fotovoltaice.

Dacă iți dorești să micșoreazi costurile din propria gospodărie sau ești un fan înrăit al campingului și al altor activități petrecute în aer liber, află că dbsolar.ro îți oferă soluția ideală pentru furnizarea curentului electric și anume, panoul fotovoltaic.

Funcționalitățile panourilor fotovoltaice

 Panourile utilizează conversia energiei fotonilor în energie electrică, realizată cu ajutorul a mai multor celule fotovoltaice. Acestea sunt compuse din celule fotovoltaice conectate electric şi laminate între folii de acetat de vinil, cu transparență înaltă, acoperite cu sticlă cu un conţinut scăzut de fier și foarte rezistent la intemperii.

5 beneficii extraordinare pe care ți le oferă panourile fotovoltaice

1.    Prietenoase cu mediul înconjurător –  panourile utilizează energia solară, o resursă care este și va fi mereu regenerabilă și inepuizabilă, astfel, reducându-se poluarea (spre deosebire de energia furnizată cu ajutorul combustibilului, gazului etc.);

2.    Costurile scăzute – deși pentru început, la achiziționarea panourilor, costurile ți se vor părea crescute, află că pe tot parcursul timpului, vei avea parte de economii substanțiale, deoarece nu implică alte costuri de exploatare, energia solară este inepuizabilă și gratuită, așadar rezultând un buget redus;

3.    Rezistența și întreținerea pe termen lung – panourile fotovoltaice au o durată de viață de peste 20 ani și nu necesită o întreținere complicată, deoarece funcționarea acestora depinde aproape 100% de lumina solară;

4.    Renunțarea la furnizori – panourile fotovoltaice creează independență față de furnizorii de utilități, așadar se renunță la grija consumului și, în deosebi, la facturile aferente acestuia;

5.    Utilizarea facilă – pe cât de simplă și rapidă este instalarea panourilor, pe atât de facilă este și utilizarea lor. Pot fi amplasate pe acoperișurile caselor, pe plafonul rulotelor pentru camping sau pe terenuri deschise, în funcție de necesitățile fiecăruia.

Cum îți poate facilita panoul fotovoltaic o experiență de neuitat cu cortul, departe de lume și de utilități 

 Ești pasionat de experiențe de neuitat, petrecute în aer liber și iubești natura? Îți place să-ți petreci timpul alături de cei dragi, în afara ariei de confort și alegi un cadru natural în detrimentul unei unități de cazare? Ești un bun prieten al mediului înconjurător și reducerea poluării se află printre obiectivele tale în viață? După atâtea întrebări, dacă răspunsu încă l este „DA”, află cum îți poti facilita vacanța într-un camping organizat sau off-camping. Panourile fotovoltaice îți pot oferi electricitatea de care ai nevoie în natură, de exemplu, pentru gătirea mesei, iluminatul corturilor sau a pavilioanelor, chiar și pentru utilizarea unei toalete electrice. 

 Așadar, dacă îți dorești o economie financiară, dar și calitatea și siguranța zilelor ce vin, fără ca penele de curent să-ți mai ofere bătăi de cap, atunci panourile fotovoltaice sunt soluția ideală. Avestea sunt concepute pentru a îmbina perfect portabilitatea, utilizarea ușoară, calitatea și performanța într-o singură tehnologie, concepută special în avantajul persoanelor ce o folosesc. 

Sursa foto: unsplash.com 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc