AcasăSTIRIExpoziţia „Mari fotografi din Transilvania. Secolele XIX-XX”, la Muzeul Orașului Oradea

Expoziţia „Mari fotografi din Transilvania. Secolele XIX-XX”, la Muzeul Orașului Oradea

[ad_1]

Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural va organiza vineri, de la ora 12.00, un eveniment prilejuit de vernisarea expoziției itinerante „Mari fotografi din Transilvania”.

Cu acest prilej va fi lansat și volumul „Mari fotografi din Transilvania, Secolele XIX-XX, vol. II”, coordonat de dr. Marius Câmpeanu, Șef Secție la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș.

Prin intermediul celor două acțiuni vor fi aduse la cunoștința publicului larg câteva crâmpeie din viața și activitatea celor mai importanți fotografi din Transilvania, reliefându-se rolul acestora în propagarea artei fotografice.

Evenimentul va fi moderat de Angela Lupșea, directorul Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural, iar prezentarea volumului va fi făcută de dr. Marius Câmpeanu.

Din cauza actualului context epidemiologic și a faptului că municipiul Oradea se află în cod roșu participarea la eveniment va fi restricționată, conform normelor în vigoare. Publicul este invitat să viziteze expoziția cu respectarea prevederilor impuse de situația actualizată zilnic. Accesul se va face cu păstrarea distanțării sociale, cu oferirea unor substanțe dezinfectante, precum și cu măsurarea temperaturii, astfel încât orice risc de contaminare să fie drastic diminuat.

Expoziţia de la Muzeul Orașului Oradea este organizată în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul de Istorie Sighișoara, Muzeul Județean Satu Mare, Muzeul Național Brukenthal, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc