AcasăSTIRIHUNEDOARAEXCLUSIV: Tablourile elevei din Deva premiată de împăratul Japoniei - expuse spre...

EXCLUSIV: Tablourile elevei din Deva premiată de împăratul Japoniei – expuse spre vânzare. Vezi galeria foto

Anca Bondane, elevă în clasa a IX-a la Liceul de Muzică şi Arte Plastice Sigismund Toduţă din Deva –  câştigătoare a competiţiei internaţionale “Eco Together”, din Japonia şi premiată de însuşi împăratul Ţării Soarelui Răsare – este şi cea care va beneficia de sprijinul Asociaţiei Terra Corvinia şi al Primăriei Municipiului Deva, care s-au implicat în organizarea unei expoziţii cu vânzare ale picturilor artistei. Portalul regional stiridinvest.ro este partener media al evenimentului.

Expoziţia va avea loc joi, 25 aprilie, începând cu ora 16.00, în holul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, aici urmând a fi  prezentate 14 dintre tablourile adolescentei.

Asociaţia noastră sprijină performanţa şi, iată, alături de Primăria Municipului Deva, am reuşit să organizăm această acţiune care are drept scop, pe de o parte promovarea artistei şi crearea unui nume pentru ea, iar pe de altă parte are şi un scop imediat, direct, un scop financiar, acela de a o ajuta să îşi valorifice lucrările şi să obţină astfel o sumă de bani în perioada sărbătorilor pascale, a declarat pentru stiridinvest.ro preşedintele Asociaţiei Terra Corvinia, Romeo Deteşan.

La evenimentul de joi va participa şi primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, care a rezervat deja unul dintre cele 14 tablouri ce vor fi vândute. Domnia sa a declarat că Anca Bondane reprezintă Deva şi performanţa ei trebuie încurajată.

Astfel de tineri fac cinste municipiului nostru. Dorim să sprijinim această elevă de 15 ani şi să dăm astfel un semnal şi altora care pot face pentru imaginea municipiului nostru mai mult decât o mie de campanii publicitare, a declarat primarul Devei, Petru Mărginean.

Este pentru mine o imensă bucurie şi doresc să le mulţumesc din suflet organizatorilor. Am reprezentat municipiul Deva cu cinste în Japonia şi sper să o mai fac şi pe viitor, cu alte ocazii. A fost o mare surpriză când cei de la Asociaţia Terra Corvinia împreună cu primăria Deva au decis să organizeze această exopoziţie. Le mulţumesc încă odata pentru tot sprijinul, a spus pentru stiridinvest.ro Anca Bondane.

Cele 14 tablouri expuse joi au preţuri ce pornesc de la 150 de lei, dar – după cum declară organizatorii –  multe dintre ele sunt deja rezervate în vederea achiziţionării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc