AcasăADMINISTRATIEElevii din Deva vor circula GRATUIT cu autobuzele primăriei

Elevii din Deva vor circula GRATUIT cu autobuzele primăriei

Începând de astăzi, elevii din municipiul Deva vor circula gratuit cu autobuzele aparținând Societății de Transport Public Local, a anunțat primarul municipiului, Nicolae Oancea.

La propunerea primarului, Consiliul Local al municipiului Deva a aprobat astăzi, în ședință de îndată, acordarea de facilități și gratuități la transportul local în comun pe raza administrativ-teritorială a municipiului Deva. Astfel, toți elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care frecventează unitățile de învățământ din municipiul Deva vor beneficia de acordarea unei reduceri de 100% din prețul abonamentului (gratuit), pe tot parcursul anului calendaristic 2018.

”Este o promisiune pe care am făcut-o devenilor și, iată, am reușit să ne-o respectăm! Elevii din municipiu vor primi în cel mai scurt timp abonamentele pe baza carora vor circula gratuit, însă chiar începând de astăzi, pe baza carnetului de elev vizat pe anul în curs, pot folosit gratuit mijloacele de transport în comun. Este pentru prima dată când copiii din Deva beneficiază de gratuitate la transport, pe raza orașului”, a declarat Florin Oancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc