AcasăALERTAElev atacat cu cuţitul, la şcoală

Elev atacat cu cuţitul, la şcoală

Un elev din clasa a VII-a, de la şcoala generală din comuna Brănişca, a fost atacat în clasă cu un cuţit de bucătărie de către un coleg mai mare cu un an. Agresorul este cunoscut ca suferind de probleme psihice.

Incidentul a avut loc în timpul ultimei ore de curs. Elevul mai mare a intrat în sala de clasă cu un cuţit de bucătărie în mână şi s-a îndreptat spre copilul mai mic. Doar prezenţa de spirit a acestuia a făcut ca victima să scape cu o rană superficială la umărul stâng. Conducerea şcolii a depus o sesizare la Poliţia Brănişca, în urma acesteia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul cuţitului în loc public.

„În funcţie de concluziile medico-legale urmând a fi luate măsurile prevăzute de lege”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei hunedorene, inspector principal Bogdan Niţu.

O comisie din partea Inspectoratului Şcolar Hunedoara a început o anchetă administrativă la şcoala din Brănişca. Copilul este cunsocut ca fiind suferind de o afecţiune psihică, dar deţine un certificat prin care i se permite să urmeze o şcoală normală. În urma discuţiilor cu mama sa, elevul va fi internat la o clinică de psihiatrie din Timişoara, după care se va stabili modalitatea prin care el va putea să continue şcoala.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc