AcasăSTIRIELECTORAL / O echipă puternică apreciată de oameni

ELECTORAL / O echipă puternică apreciată de oameni

Un adevărat tur de forţă a efectuat săptămâna trecută, echipa Uniunii Social Liberale pentru a putea fi prezentă în toate localităţile Colegiului 1, acolo unde deputatul Laurenţiu Nistor candidează pentru un nou mandat. Rând pe rând cetăţenii din comunele Luncoiu de Sus, Vălișoara, Șoimuș, Chișcădaga, Bucureșci, Crișcior, Blăjeni și Buceș dar și din municipiul Brad au putut discuta cu reprezentanţii USL despre problemele cu care se confruntă şi mai ales despre rezolvarea acestora. Alături de președintele Consiliului Județean, Mircea Moloț și de primarii Florin Cazacu, Călin Dud, Ovidiu Furdui și Mircea Rovinar, candidatul USL Laurențiu Nistor a răspuns sutelor de interpelări venite din partea a mii de oameni prezenţi la întîlnirile organizate în aceste comune. “Pentru mine a fost o reală satisfacţie să văd cum oamenii apreciază foarte mult modul în care, guvernul Ponta a pus capăt umilinţelor la care aceştia au fost supuşi de guvernele Boc. Toţi oamenii ne-au cerut să punem capăt guvernării de tristă amintire și să începem reconstrucția țării”, a declarat candidatul Laurențiu Nistor.

Numărul mare de oameni prezenți la aceste întâlniri este un semnal clar că reprezentanții Uniunii Social Liberale se bucură de o încredere deosebită în fața alegătorilor. “Oamenii au apreciat că ne-am onorat primele promisiuni. Pensionarii și-au primit înapoi banii furați pur și simplu de guvernarea Boc. Salariile bugetarilor au fost reîntregite iar mamelor le-am majorat îndemnizația pentru creșterea copilului. Practic, am demonstrat că politica trebuie făcută în interesul cetățenilor și nu împotriva acestora”, a spus Nistor.

În mediul rural, sprijinul pe care guvernul Ponta l-a acordat agricultorilor afectați de seceta din vară a fost o altă măsură care s-a dovedit a fi de un real folos celor care au avut de suferit din această cauză. În plus, proiectele pe următorii patru ani ale Uniunii Social Liberale plasează agricultura pe plan al priorităților economice.

Un impact pozitiv, care a încălzit sufletele brădenilor a fost vestea că frigul nu va mai pune probleme încălzirii locuințelor.  “A trecut vremea când un primar trebuie să facă greva foamei pentru a reyolva o problemă vitală pentru cetăţenii care l-au ales. Anul acesta, premierul Victor Ponta a și alocat 60 de miliarde de lei vechi pentru achiziția de păcură. Mai mult, începând de anul viitor proiectul de introducere a gazului metan în municipiul Brad va fi una dintre preocupările mele ca și deputat. Alături de oamenii care formează echipa USL și mă refer aici la președintele Mircea Moloț și primarii din Colegiul 1 în care candidez, voi demonstra că se poate”, a declarat candidatul USL, Laurențiu Nistor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc