AcasăSTIRIDragnea vrea miniștri comunicatori

Dragnea vrea miniștri comunicatori

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a mai câștigat o bătălie. A reușit să se mențină în fruntea partidului. De fapt, votul celor opt mi-a amintit mai mult de scrisoarea celor șase din vremea lui Nicolae Ceaușescu, printre ai cărei semnatari se număra și Silviu Brucan.

Nu pot însă trece cu vederea faptul că Gabriela Firea a devenit un lider politic de anvergură, iar ascensiunea sa va continua, cel mai probabil.

Am remarcat însă în declarația de la final că Dragnea vrea miniștri comunicatori. Vrea miniștri care să explice, care să meargă la emisiuni, vrea miniștrii curajoși.

De fapt, comunicarea este în fruntea calităților oricărui politician care vrea să fie de anvergură. Sunt însă oameni, care au ajuns în funcții în urma unor negocieri ”șobolănești”- vorba lu’ Firea, și cărora le este imposibil să comunice. Pentru că nu pot vorbi. La propriu. Dar în fața camerelor de luat vederi.

Și nu cred absolut deloc că trebuie doar ca miniștrii să fie comunicatori. Nu,nu. Primarii trebuie să fie comunicatori, șefii de filiale trebuie să fie comunicatori, șefii de consilii județene trebuie să fie comunicatori.

Aștept ca Liviu Dragnea să facă declarații și în ce-i privește pe cei enumerați mai sus. Poate atunci vom vedea unele schimbări. Măcar timide.

Vă spun sincer că n-am mai văzut de mult un politician local care să fie comunicator.

Și zău dacă nu mi-e dor. Măcar așa de exercițiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc