STIRI DIN VEST | PLATFORMA DE ADVERTORIALE

Două noi destinații de vacanță spre Grecia, de pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca

[ad_1]

Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca a anunțat vineri lansarea zborurilor regulate sezoniere către două destinaţii de vacanţă din Grecia, Zakynthos şi Mykonos, operate de compania Wizz Air.

Grecia este pregătită să deschidă sezonul turistic de anul acesta începând cu data de 14 mai 2021, cu respectarea tuturor condiţiilor care se impun pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

“Dacă în trecut, pasagerii noştri au mai avut ocazia să călătorească spre capitala insulei Zakynthos, numită şi „Veneția sudului” sau „Floarea Levantului”, noua destinaţie Mykonos – o premieră de pe aeroport – promite să fie una dintre cele mai populare destinaţii turistice ale acestui an de pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj”, a transmis conducerea aeroportului.

Cele două noi destinaţii sunt disponibile spre vânzare începând de astăzi și vor fi operate începând din prima jumătate a lunii iunie 2021, cu o frecvenţă de 2 zboruri / săptămână.

Destinația / Debut rută / Zile de operare / Program de operare

Mykonos / Din 11 iunie 2021 / Luni și vineri / Cluj-Napoca 17.40 – Mykonos 19.35; Mykonos 20.15 – Cluj-Napoca 22.10.

Zakynthos / Din 12 iunie 2021 / Marți și sâmbătă / Cluj-Napoca 18.35 – Zakynthos 20.30; Zakynthos 11.35 – Cluj-Napoca 13.30.

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii sunt rugați ca, la sosirea în aeroport, să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

(FOTO: Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj)  

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>



[ad_2]

Source link

Exit mobile version