AcasăSTIRIHUNEDOARADomniţe-stafii şi cavaleri-zombi de Halloween, la Castelul Corvinilor

Domniţe-stafii şi cavaleri-zombi de Halloween, la Castelul Corvinilor

Domniţe-stafii, cavaleri-zombi, Contele Dracula şi alte creaturi înfricoşătoare au „bântuit”, miercuri, Castelul Corvinilor din Hunedoara şi au speriat turiştii care au vizitat monumental despre care se spune că se află pe locul al doilea în topul celor mai înspăimântătoare clădiri din lume, clasamentul fiind realizat de Lonely Planet în anul 2010.

Cei mai încântaţi au fost turiştii străini, care, după ce au fost speriaţi de tineri costumaţi şi machiaţi ca zombi şi stafii, s-au fotografiat cu aceştia.

Voluntarii Asociaţiei non-profit „Castelul din Carpaţi” au transformat curtea interioară a Castelului Corvinilor într-un cimitir, care după lăsarea întunericului va fi luminat cu dovleci folosiţi drept felinare.

Două turiste din Venezuela, aflate pentru prima dată la un castel, au fost încântate de spectacol.

„Am văzut un spectacol înfricoşător, mai ales că astăzi (miercuri – n.r.) este Halloween. Sunt prima oară la un castel şi sunt încântată, mai ales că e amenajat pentru această sărbătoare. În Venezuela am văzut castelul în fotografii, pe net, însă e impresionant să-l vedem pe viu. E interesant şi emoţionant”, a spus una dintre turiste.

Emoţii mari au avut şi membrii unui grup de turişti din Ungaria, care s-au speriat de arătările din castel.

„M-am speriat de două ori. Prima oară când i-am văzut costumaţi şi machiaţi şi apoi după ce s-au prefăcut că vor să ne sugă sângele”, a spus o turistă.

„Acest eveniment se află la prima ediţie şi a fost în mare parte organizat şi pregătit de cei mai tineri membri ai asociaţiei noastre, care au vârste cuprinse între 14 şi 18 ani. Ei au surse inepuizabile de imaginaţie şi energie, ocupându-se de decoruri, costume şi machiaj”, a declarat Cristian Stan, preşedinte al Asociaţiei „Castelul din Carpaţi”.

În noaptea de miercuri spre joi, la Castelul Corvinilor va avea loc o petrecere privată, la care vor participa câteva sute de americani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc