AcasăALERTADoctoriţa de la Medicina Muncii va fi anchetată în stare de libertate

Doctoriţa de la Medicina Muncii va fi anchetată în stare de libertate

mita-spaga-medicDoctoriţa din municipiul Hunedoara, reţinută săptămâna trecută, pentru că ar fi primit bani de la un pacient, pentru a-l ajuta la prelungirea pensiei de invaliditate, va fi anchetată în continuare în stare de libertate.

Decizia a fost luată marţi de Curtea de Apel Alba Iulia, care a respins recursul formulat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

„Instanţa a respins recursul procurorilor împotriva deciziei Tribunalului Hunedoara, prin care aceasta era lăsată în libertate, şi a decis menţinerea măsurii preventive faţă de inculpată a obligării de a nu părăsi ţara. Decizia este definitivă„, a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Doctoriţa, în vârstă de 39 de ani, este acuzată de procurori că ar fi primit un plic cu 1.000 de lei de la un bărbat care avea nevoie de un document de expertiză ce i-ar fi permis prelungirea perioadei în care acesta putea beneficia de pensia de invaliditate.
Banii au fost găsiţi într-un plic pe biroul femeii, în timpul efectuării unei percheziţii la cabinetul medical al acesteia. În cabinet au mai fost găsite şi alte sume de bani, în lei şi valută, în valoare totală de circa 2.000 de lei„‘, a declarat, la momentul percheziţiei, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu.

Medicul a susţinut că nu a ştiut că banii i-au fost oferiţi de persoana în cauză şi că bărbatul i-ar fi aşezat plicul pe birou, în timp ce ea se afla cu spatele.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc