AcasăSPORTDiscuţii pentru preluarea palmaresului Corvinului

Discuţii pentru preluarea palmaresului Corvinului

trimitere  

Actualul finanţator al FC Hunedoara, Alina State, este gata să stea la aceeaşi masă cu Mircea Alic, deţinătorul palmaresului Corvinului Hunedoara, pentru o eventuală preluare a acestuia. Cei doi se vor întâlni zilele următoare pentru un prim set de negocieri.

Visul suporterilor hunedoreni de a-şi încuraja din nou din peluză echipa favorită poate prinde contur mai repede decât şi-ar fi imaginat şi cel mai optimist dintre aceştia!

După ce, la finalul anului, s-a declarat deschisă la o fuziune între Corvinul şi FC Hunedoara, patroana liderului din Seria a V-a dezvăluie că noul an poate aduce şi mai aproape cele două entităţi. O primă întâlnire cu preşedintele Corvinului urmează să aibă loc în următoarele zile, ori cel mai târziu săptămâna viitoare. „Am planificată o întrevedere cu domnul Alic în perioada ce urmează. Sper că preşedintele Cor­vinului a înţeles că avem doar intenţii bune şi că ne interesează cu adevărat soarta fotbalului în Hunedoara, şi nimic altceva. Ar fi de departe unul din cele mai bune lucruri care s-ar putea întâmpla acum”, a spus State. Principalul finanţator al echipei pregătite de Marius Opric s-a gândit la posibilitatea cedării palmaresului încă de la venirea pe Cerna, însă crede că acum este momentul prielnic pentru discuţii în acest sens. „Nu am purtat discuţii cu domnul Alic în vară pentru că era o nebunie preluarea în sine a clubului, dar consider că acum mă voi putea întâlni cu dânsul de pe o cu totul altă poziţie, atât în ceea ce mă priveşte pe mine în club, cât şi în ceea ce priveşte evoluţia băieţilor de până acum”, a adăugat finanţatorul „negru-albaştrilor”. Şi preşedintele echipei-simbol de pe Cerna s-a arătat deschis discuţiilor de orice fel şi cu oricine. „Sunt dispus să discut cu oricine doreşte să pună umărul la reactivarea Corvinului şi asigur pe toată lumea de cele mai bune intenţii”, a spus Alic la final de an, omul care deţine palmaresul „corbilor” ţinând neapărat să adauge că „brandul Cor­vinul nu e doar al meu. Nici vorbă de aşa ceva. Eu doar îl finanţez de vreo 10 ani, dar brandul aparţine oraşului, oamenilor de aici, care au plătit ani de zile cotizaţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc