AcasăSPORTDevenii, pe locul II la Campionatul Național de Minibaschet de la Mangalia

Devenii, pe locul II la Campionatul Național de Minibaschet de la Mangalia

Pe fondul unor jocuri atractive, în limitele sportivității, la Mangalia s-a finalizat turneul Campionatului Național de Minibaschet, Ediția 2016, rezervat categoriei de vârstă 2004-2005.

La startul întrecerilor au fost aliniate 58 de echipe din mai multe localități ale țării, printre care și C.S. „Viitorul” Deva (antrenor C. Manea, secondat de A. Pio) formație repartizată în grupa D a întrecerilor.

Bine pregătiți fizic și coordonați în joc cu competență profesională de către antrenorul C. Manea și secundul A. Pio, devenii reprezentând județul Hunedoara, urmare a unor jocuri de bună factură tehnică și tactică, dovedind ambiție și multă voință (cu remarcă pentru A. Apostol, A. Lazăr, R. Ocnean, D. Bădău-Vlad și R. Fântână) au îngenuncheat fără emoții pe 8 echipe din grupă, aceasta în pofida faptului că au pierdut în fața formației C.S.S. Giurgiu.

Iată și rezultatele: 49 – 6 cu A.C.S. Dan Dacian IV București; 33 – 9 cu C.S. Regal București; 23 – 12 cu B.C. Valban Pecica; 44 – 23 cu B.C. Fan Baschet II Otopeni; 21 – 18 cu C.S.S. Buzău; 27 – 13 cu L.P.S.C.S.U. Pitești; 24 – 11 cu C.S.S. Național Iași; 26 – 6 cu C.S.Royal Fan București și 34 – 47 cu C.S.S. Giurgiu.

Urmare a acestor rezultate, devenii au obținut un meritat și lăudabil loc II, fapt pentru care merită felicitări atât jucătorii, cât și antrenorii.

Pe parcursul jocurilor, antrenorul C. Manea a folosit următorii jucători: A. Lazăr (selecționat cu această ocazie pentru lotul național), E. Postelnicu, R. Ocnean, G. Porcaru, V. Barbu, A. Costea, A. Apostol, A. Țop, E. Toma, R. Ionescu, R. Fântână și D. Bădău-Vlad.

Ioan Vlad

Georgeta-Ileana Cizmaș

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc