AcasăSTIRIHUNEDOARADe participat în week-end: Festivalul Narciselor în comuna hunedoreană Sălaşu de Sus

De participat în week-end: Festivalul Narciselor în comuna hunedoreană Sălaşu de Sus

O nouă ediţie a deja celebrului Festival al Narciselor va avea loc şi în acest an în comuna hunedoreană Sălaşu de Sus. Localnicii şi vizitatorii sunt aşteptaţi în 18 şi 19 mai să admire poiana plină de narcise din localitate, bucurându-se nu numai de priveliştea  încântătoare ci şi de obiceiurile şi folclorul din zonă. 

Poiana cu narcise este declarată monument natural, iar privitul  frumoaselor flori va fi acompaniat şi de acordurile muzicale ale petrecerii câmpeneşti ce se va organiza în zonă. Lăutari, muzică populară bună şi celebrii virşli de Sălaş vor fi atracţia principală pentru sutele de turişti aşteptaţi –  la fel ca în fiecare an –  la poalele Retezatului.

Duminică dimineaţă se va desfăşura „Cupa Narciselor”, competiţie în care se vor întrece echipele de seniori şi Old Boys de la Universitatea Petroşani şi „Narcisa Sălaş” pe stadionul din localitate. Programul artistic va continua cu un spectacol folcloric oferit de  Puiu Codreanu, Petrică Moise, Felicia Stoian, Ciprian Roman, Cristian Fodor, Bogdan Toma, Lorena Pascu, Andra Zepa, dar şi Ansamblul Folcloric „Junii Petrileni” acompaniaţi de „Doina Crişului” din municipiul Brad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc