AcasăSTIRIHUNEDOARADe data asta e pe bune! Tronson din autostrada A1 închis până...

De data asta e pe bune! Tronson din autostrada A1 închis până în noiembrie

Deși anunțată de mai multe ori de către CNAIR, dar nepusă în practică, măsura închiderii tronsonului de autostradă de la Simeria Veche până la Șoimuș va fi totuși aplicată începând de mâine,  traficul urmând a fi deviat pe Drumul Naţional 7, pe centura Devei.

Locuitorii Devei, dar și cei din Simeria și zonele adiacente vor avea parte de un trafic de coșmar începând de mâine, 10 octombrie si până la mijlocul lunii noiembrie, după ce constructorii au anunțat că vor închide circulația pe autostrada A1, între km 353+660 şi km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Deva şi nodul rutier Simeria Veche. Măsura este necesară pentru realizarea în zona Șoimuș a conexiunii între cele două segmente de autostradă, Lugoj – Deva și Deva – Orăştie.  Şoferii vor fi îndrumaţi să circule pe DN 7, pe centura Devei, segmentul Simeria-Deva – intersecţie DN7/DN76.

Iniţial, antreprenorul a anunțat că închide autostrada pe 3 septembrie, însă la acea dată nu avea nici aprobarea CNAIR şi nici pe cea a Poliţiei. Noul termen anunțat a fost apoi 10 septembrie, însă nici acesta nu a fost respectat întrucât s-a ajuns la concluzia că multe dintre lucrări se puteau face „sub trafic”. Așa că noul termen pentru oprirea traficului pe acest segment de autostradă a fost data de 8 octombrie. Şi acest termen a mai fost prelungit cu doua zile, motivându-se că sunt foarte multe indicatoare temporare de montat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc