AcasăADVERTORIALDe ce e bine să îți protejezi Iphone-ul cu ajutorul unei huse

De ce e bine să îți protejezi Iphone-ul cu ajutorul unei huse

Afirmații precum telefonul meu nu se va sparge sau e suficient de rezistent astfel încât o căzătură nu îl va defectă sunt destul de uzuale și te pot induce în eroare de cele mai multe ori. Cu siguranță, fiecare dintre noi a experimentat un accident în care telefonul a fost personajul principal. O husă corespunzătoare te poate ajuta în cazul în care telefonul tău suferă un accident și poate salva atât banii necesari achiziționării altuia nou cât și amintirile pe care le ai alături de acesta.

3 motive pentru care e bine să-ți protejezi Iphone-ul cu ajutorul unei huse

Reduce impactul căzăturilor

O husă de calitate acționează ca un strat protector pentru sticla telefonului și suprafața de contact, de regulă solidă și dură. De exemplu, o husă din piele pentru telefon absoarbe șocul și reduce severitatea impactului. Spunem piele pentru că este o țesătură dură care supraviețuiește oricărui alt tip de suprafață cu care intră în contact. Pentru  asigurarea unui nivel înalt de protecție împotriva căderilor și deteriorării, ia în considerare achiziționarea unei huse pentru Iphone din piele. Aruncă o privire pe magazinul online Lerato.ro și descoperă gama de huse pentru Iphone. Acolo vei găsi inclusive huse din piele potrivite tipului tău de Iphone.

Protejează împotriva zgârieturilor

Iphone-ul tău împarte spațiu cu cheile, portofelul și monedele din buzunar sau poșetă. Îți folosești telefonul de cel puțin câteva ori pe zi, îl scoți și îl pui înapoi în poșetă. Există atât de multe posibilități ca sticla telefonului să sufere zgârieturi. Deși nu vor afecta componentele electronice, aceste zgârieturi diminuează aspectul general al telefonului tău. Multe zgârieturi mici pe sticla telefonului te pot împiedica să obții cea mai bună experiență cu dispozitivul tău.

Desigur, ai putea evita să-ți pui telefonul în același buzunar cu cheile sau monedele, dar de cele mai multe ori, nu îți vei aminti cât de nociv este acest obicei. O husă pentru telefon oferă o barieră constantă în fața acestor obiceiuri astfel încât telefonul tău va fi în siguranță oriunde îl vei pune.

Conferă un stil propriu, ușor de identificat

O husă de telefon bine concepută este atrăgătoare. Dacă ai îngrijorări cu privire la afișarea publică a unui Iphone cu preț mai ridicat, o husă pentru telefon  oferă confidențialitatea pe care o cauți. O husă personalizată pentru telefon permite, de asemenea, identificarea ușoară a dispozitivului tău pe o masă într-un restaurant sau în  sala de conferințe. Aceste mici, dar semnificative beneficii devin evidente odată ce începi să utilizezi o husă de telefon.

Prețul unei huse pentru Iphone ul tău merită atunci când ai în vedere costurile de înlocuire sau reparare a telefonului tău sau a ecranului acestuia după ce acesta s-a spart sau a acumulat multe mici zgârieturi. Chiar dacă pe piață există telefoane pentru toate bugetele și  specialiști care oferă recomandări de telefoane cu buget 3000 lei e bine să fim preventivi și să avem grijă de lucrurile noastre personale.

Decizia de a alege o husă pentru Iphone-ul tău este una de bun augur atât pentru tine, cât și pentru telefonul tău și nu vei regreta alegerea făcută.

Sursă: stocksnap.io

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc