AcasăSTIRIHUNEDOARACurățenie generală. Let’s Do It, Romania! Let’s Do It, Deva!

Curățenie generală. Let’s Do It, Romania! Let’s Do It, Deva!

Primăria Municipiului Deva se alătură campaniei „Let’s Do It, Romania – Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi!”, invitând în 28 septembrie 2013, începând cu ora 10.00, pe toți cetățenii municipiului la cea mai îndrăzneaţă acţiune de voluntariat organizată la nivel naţional.

 

Voluntarii din Deva sunt așteptați în Piaţa Unirii (în faţa Primăriei), de la ora 10.00, de unde se va pleca organizat spre zonele care vor fi curăţate de gunoaie. Acestea sunt Dealul Cetăţii, Pădurea Bejan şi Aleea Streiului din cartierul Micro 15. Anul acesta, peste 100 de ţări din întreaga lume vor organiza o zi de curăţenie generală, în perioada 15 martie- 12 octombrie.

În Romania, totul a început cu filmuletul Estoniei, în vara lunii iulie 2009. Filmulețul, despre cum au reușit estonienii să pună în practică aceasta acțiune, a fost o adevărată sursă de inspirație și a circulat pe internet timp de câteva zile într-un ritm alert, stârnind multe discuții și întrebări. Fiecare persoană care îl vedea se întreba timid: “oare s-ar putea așa ceva și in România?”. Liana Buzea, președintele Asociației EcoAssist, a fost cea care a decis sa realizeze proiectul și în țara noastră. Așa a început totul!  An de an inițiativa s-a dezvoltat, tot mai multe orașe inițiind o astfelde acțiune de curățenie generală.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc