AcasăSPORTCupa BIG a liceelor, la fotbal, a ajuns la final

Cupa BIG a liceelor, la fotbal, a ajuns la final

cupa big fmCupa BIG a liceelor la fotbal în sală a ajuns la momentul finalei. Finala mică se va juca joi, de la ora 19.00, între echipele de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil si Colegiul Tehnic Transilvania.

Elevii de la Transilvania au câştigat CUPA BIG in anul 2011.

Finala mare va începe de la ora 20.00 şi-i va avea ca protagonişti pe liceenii de la Colegiul Tehnic Energetic şi pe cei de la Colegiul National Sportiv „Cetate”.

Elevii antrenaţi de Alexandru Badoi sunt pentru prima dată în finala mare. Liceenii de la „Sportiv”, antrenati de Daniel Simina, sunt deţinătorii trofeului de campion şi au în palmares două CUPE BIG.

Cum a fost semifinala

Un veritabil spectacol au fost semifinalele cupei BIG, a liceelor la fotbal, desfăşurate la sala sporturilor din Deva. Partida dintre Colegiul Tehnic Energetic şi Colegiului Tehnic Transilvania a fost cel mai disputat meci al turneului de până acum. Scorul la pauză a fost de 0 – 0, iar la finalul partidei, tabela a arătat, tot remiză, 2-2.

Dupa executarea loviturilor de departajare au învins „energeticienii” cu 4-2. Aceştia au marcat de două ori prin Andrei Sevastiţa şi Andrei Ciorogari, iar portarul Radu Ungur a apărat cele doua şuturi expediate de echipierii de la Transilvania.

În cea de a doua semifinală au jucat Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” şi Colegiul National Sportiv „Cetate”. Sportivii au câştigat cu 2-0, scor înregistrat în prima repriza a partidei, prin golurile marcate de Vlad Tuda şi Andrei Dragoiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc