AcasăADVERTORIALCum să te îmbraci ca un gentleman modern cu un stil memorabil

Cum să te îmbraci ca un gentleman modern cu un stil memorabil

Adesea a te îmbrăca clasic este confundat cu un stil „atemporal”. Însă de fapt, nu există asemenea lucru – deoarece moda influențează în mod constant hainele pe care le poartă bărbații, fie că sunt sau nu conștienți de asta. 

Modul modern de a te îmbrăca bine în mod constant este să amesteci piese casual cu altele mai formale. De fapt, a fi puțin „în afara tendințelor” este ceea ce înseamnă îmbrăcămintea atemporală. Simțul tău al stilului ar trebui să se refere la auto-exprimare, nu la conformitate totală. Observă trendurile, însă fără a fi sclavul acestora – este ceva ce poate face orice bărbat cu haine simple, de bază.

Iată câteva sfaturi pe care le poți folosi pentru a te îmbrăca bine – și poate chiar puțin „atemporal”

Investește în pantofi de calitate

Tendințele de încălțăminte pentru bărbați nu se schimbă radical. Pantofii pot deveni puțin mai ascuțiți, dar formele se schimbă doar subtil. Unii pantofi pot să reziste mai mult de un deceniu – așa că, deși costul inițial al încălțămintei poate părea ridicat la început, pantofii sunt încă investiții inteligente în stil. 

Cumpără costumul potrivit

În zilele noastre, sacourile bărbătești sunt croite pentru a arăta atletice, subțiri, puțin mai scurte și mai conice. Nu cumpăra costume ieftine sau la discounturi. Pe gama.ro poți găsi sacouri iconice care te te vor învălui în flerul unui veritabil sir.

Poți face diverse teste pentru a verifica calitatea unor sacouri. Trage de revere sau de clapele buzunarelor. Aceste porțiuni pot fi literalmente lipite împreună, iar pe costumele mai ieftine, suportul reverului din pâslă s-ar putea să nu se potrivească destul de bine. Costumele sunt cele mai complicate articole pe care le poți realiza în lumea îmbrăcămintei pentru bărbați. Doar asamblarea mânecilor astfel încât să atârne corect este un adevărat lucru de maeștrii.

Combină pantalonii potriviți cu sacoul

Moda actuală de purtare a blugilor cu un sacou elegant se pare că este aici să rămână. Garderoba clasică ar trebui să includă niște denim închis la culoare de calitate sau o pereche de pantaloni chic casual.

Cel mai important este să acorzi atenție potrivirii și texturii. Când asortezi pantalonii cu jacheta sau pantalonii din catifea cu haina sport, senzația pieselor de sus și de jos ar trebui să se completeze una pe cealaltă. 

Atunci când alegi pantaloni care să se potrivească cu jacheta sau cu un blazer, jocul constă în a avea suficientă varietate pentru a relua încadrarea mai tradițională a jachetei. Dacă jacheta este mai conservatoare, adaugă mai multă culoare sau alege o textură a  pantalonului mai puțin convențională.

sursă foto: unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc