AcasăADVERTORIALCum să îți personalizezi telefonul? Transformă-ți device-ul într-o extensie a personalității tale!

Cum să îți personalizezi telefonul? Transformă-ți device-ul într-o extensie a personalității tale!

         Telefoanele mobile au devenit, într-un timp relativ scurt, indispensabile pentru mulți dintre noi. Acestea au schimbat și continuă să schimbe multe aspecte ale vieții, influențând generații întregi. Telefoanele au, ca orice altceva în această viață, atât aspecte pozitive, cât și aspecte negative. Folosirea acestora ajută oamenii să fie conectați continuu, indiferent de locul în care se află, ne ajută să avem un acces rapid la informație, dar ne pot ajuta și dacă dorim să ne relaxăm. Aspectele negative se fac simțite atunci când device-ul este folosit mult prea devreme sau este folosit în exces. Cât de util sau, dimpotrivă, nociv poate fi telefonul depinde de noi și de deciziile noastre. Socializarea, obținerea de informații, interconectarea, sunt câteva domenii în care telefonul poate fi un sprijin solid.

         Noi și telefonul nostru

Telefoanele sunt cu noi în fiecare moment al zilei. Îl folosim pentru a seta alarma dimineața, verificăm ora cu el, trimitem și primim mesaje importante, rămânem conectați cu persoanele dragi din viața noastră. Fiind un device atât de util pentru noi și prezent în fiecare moment al vieții noastre, este normal să ne dorim să fie pe placul nostru. Din fericire putem face anumite schimbări și îmbunătățiri în privința aspectului, modului de funcționare, a aplicațiilor, temelor de fundal și asupra multor alte aspecte. În fiecare dintre aceste schimbări avem posibilitatea de a introduce o mică parte din personalitatea noastră.

1. Exteriorul

Exteriorul telefonul este primul pe care îl vedem atunci când îl scoatem din buzunar sau din geantă pentru a-l folosi, de aceea acesta trebuie să fie pe placul nostru, dar trebuie să avem și grijă de starea sa. Dacă vrei să-ți protejezi telefonul sau vrei o culoare nouă, un model pe spatele acestuia, aici vei găsi huse pentru telefoane într-o varietate de nuanțe și modele. Husele, pe lângă că sunt recomandate pentru protecție, pot schimba total aspectul telefonului. Acestea vin în diferite culori, cu diferite modele, noi avem posibilitatea să o alegem pe cea care se pliază cel mai bine pe personalitatea noastră. Pentru cei mai curajoși și mai artiști dintre noi, o husă transparentă pe care se poate picta orice, este alegerea potrivită. Tot pe husă, pentru a nu deteriora telefonul, putem aplica un sticker micuț, reprezentativ pentru o pasiune sau un hobby de al nostrum. Dacă vrei să descoperi o gamă variată de huse sau de alte accesorii pentru device-uri, accesează Lerato.ro.

2.     “Interiorul”

Asupra “interiorului” adică asupra a ceea ce este afișat pe ecranul telefonului nostru când îl deschidem putem interveni și mai mult cu schimbări care să ne transforme device-ul în ceva plăcut pentru noi. De la temele vizuale și sonore pe care alegem, la imaginile de fundal și aplicațiile pe care le folosim, toate pot fi modificate după bunul plac. De exemplu, avem posibilitatea să folosim pentru alarma sau tonuri de apel melodii care ne produc o stare de bine  atunci când le auzim. De asemenea, imaginile pe care le vedem pe fundal ecranului le putem alege să fie pe placul nostru, posibilitățile fiind nelimitate. Avem posibilitatea de a alege dintr-o sumedenie de aplicații pe cele care ni se potrivesc cel mai bine, pe cele care le folosim cel mai eficient.

Prin urmare, telefonul mobil, care a devenit atât de important în viața noastră, poate fi transformat într-o extensie a personalității noastre, dar folosirea acestuia trebuie realizată cu atenție și moderație, chiar dacă aspectul său ne îndeamnă să ne uităm încontinuu la el!

Sursă foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc