AcasăADVERTORIALCum poţi profita la maximum de spaţiile de depozitare: idei care să...

Cum poţi profita la maximum de spaţiile de depozitare: idei care să te inspire

Spaţiile de depozitare nu par întotdeauna utile, în special atunci când plănuieşti amenajarea casei şi îţi doreşti să te bucuri de mult spaţiu în camera de zi, în bucătărie sau în living. Oricât ar părea de neimportante pentru primii paşi de amenajare, acestea pot dicta confortul casei tale şi îţi vor fi mai mult decât folositoare în special după primii ani în locuinţă, când începi să deţii din ce în ce mai multe lucruri.

 Iată câteva idei care să te inspire să profiţi la maximum de spaţiile de depozitare

Spaţii de depozitare în bucătărie pentru o organizare ca la carte

 O bucătărie organizată înseamnă foarte mult accent pe spaţiile de depozitare. De acestea va depinde confortul tău atunci când găteşti, dar şi cât de uşor şi simplu te vei mişca dintr-o parte în alta a camerei. Pentru a profita la maximul de spaţiile de depozitare din bucătărie, încearcă următoarele idei:

Nu desfiinţa cămara, dacă ai una. Cămara este un spaţiu foarte util pentru a depozita alimente, vase, electrocasnice şi chiar şi alte obiecte ce nu au legătură cu bucătăria. De aceea, dacă ai o cămară, nu o desfiinţa, ci zugrăveşte-o şi pune rafturi pe pereţii acesteia pentru a depozita frumos şi uşor orice ai nevoie.

Alege dulapuri suspendate în partea de sus a mobilei de bucătărie. Dulapurile suspendate la mobila de bucătărie sunt o ocazie excelentă de a beneficia de spaţiu de depozitare pentru alimente, de a ascunde burlanul de la hota şi de a pune vasele la uscat fără să iroseşti din spaţiul pentru electrocasnice.

Alege să incastrezi electrocasnice. Electrocasnicele încastrate înseamnă spaţiu inteligent utilizat. În plus, acestea vor face ca bucătăria să arate bine şi să aibă un aspect plăcut. Atunci când cumperi electrocasnice, interesează-te ce anume se potriveşte pentru nevoile tale, de la clase energetice şi până la puterea acestora.

Transformă holul într-un spaţiu util

 Holul nu trebuie să fie doar un loc unde îţi pui hainele, pantofii şi o oglindă, ci se poate transforma uşor într-un spaţiu de depozitare pentru o mulţime de lucruri. Investeşte în mobila care să te ajute să depozitesti uşor şi eficient, ba chiar gândeşte-te dacă poţi pune pe hol electrocasnice care să îţi facă viaţa mai uşoară. Poţi alege uscătoare de rufe de la Ideall.ro, dar şi alte tipuri de produse, precum maşini de spălat. De asemenea, poţi opta pentru rafturi pe hol şi nu numai pentru un dulap, dacă vrei să depozitezi şi cărţi, decoraţiuni sau jucării, care să dea şi culoare camerei.

 Spaţiile de depozitare vor dicta confortul casei tale, de aceea este esenţial să le acorzi atenţie şi să le gândeşti din timp. Acestea pot transforma zone ale casei care nu au prea mare utilitate, în spaţii ce îţi permit să te organizezi mai bine şi să ai o casă mai ordonată. De asemenea, cu cât ai multe spaţii de depozitare în casă, cu atât mai puţin vei depinde de zone exterioare pentru a-ţi pune lucrurile, cum ar fi boxele sau garajele.

Sursa foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc