AcasăSPORTCu suişuri şi coborâşuri. "Leii" dreg busuiocul pe final

Cu suişuri şi coborâşuri. „Leii” dreg busuiocul pe final

bc-timisoara-torus-skopje-8 

BC Timişoara a câştigat un meci important la Giurgiu. Elevii lui Srjdan Jovanovic au câştigat, 79-68, la capătul unei noi evoluţii oscilante. După au condus în prima parte a jocului, timişorenii erau cât pe aci să piardă toată „agoniseala”, însă şi-au revenit pe final şi au plecat cu toate punctele de pe malul Dunării.

Timișorenii au început excelent partida din sudul ţării, iar după primul sfert aveau deja un avans consistent, 25-11. Până la pauza mare, alb-violeții și-au continuat jocul bun, reușind să-și mărească ecartul cu încă trei lungimi, scor 48-31, însă imediat după reluare, ceva n-a mai mers la fel de bine, iar giurgiuvenii au recuperat puțin câte puțin din handicap. La finele sfertului 3, „leii” mai aveau doar un avans de şase puncte (56-50) pentru ca începutul ultimului act să-i găsească conduși. În cele din urmă, Srdjan Jovanovic a reușit să-și redreseze „corabia” pe cursul normal al Dunării și să obțină o victorie muncită, dar extrem de importantă în economia clasamentului.

Robert Sarovic, cu 23 de puncte și Marko Djerasimovic, cu 22, ambii având 100% la aruncările de la distanță (4 din 4, respectiv 3 din 3) au fost principalii marcatori . Pe lista puncherilor s-au mai inscris Johnson – 10, Căpușan – 6, Popescu – 6, Jovanovic – 5, Archie – 5, Jelenic – 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc