AcasăSTIRICu cât a crescut prețul carburanților în ultimele șase săptămâni în Alba...

Cu cât a crescut prețul carburanților în ultimele șase săptămâni în Alba Iulia. TOPUL prețurilor la benzină și motorină

[ad_1]

Un bărbat din Alba a fost condamnat la un an și nouă luni de închisoare cu executare, după mai bine de doi ani de judecată pe rolul instanțelor din Alba. 

Fapta pentru care a fost condamnat este nerespectarea unui ordin de protecție, la care s-a adăugat o condamnare mai veche pentru distrugere. 

Mai exact, în cursul anului 2018, în luna mai, la cererea soției, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție care îi interzicea să se mai apropie de familie, sau de locuința comună. Bărbatul a plecat să locuiască la o altă adresă.

Însă, câteva luni mai târziu, în data de 18 august bărbatul s-a întors în Bistra și și-a vizitat mama. A doua zi, mama bărbatului a decedat.

O zi mai târziu bărbatul a vrut să ia legatura cu familia sa, dar soția nu a dorit acest lucru și au plecat la o rudă. Bărbatul a fost scos din locuință de către polițiști.

Noaptea, în jurul orelor 23:00, ”aflat în stare de ebrietate, inculpatul D.G. a revenit la imobilul din loc. Bistra,  și a pătruns în locuință, prin spargerea unui geam de la parter. Soția a fost anunțată de un vecin, despre revenirea inculpatului, astfel că a sesizat poliția prin intermediul 112.

Inculpatul a fost găsit de organele de poliție dormind, pe o canapea, în interiorul locuinței. Datorită stării de ebrietate în care s-a aflat, a fost transportat la Spitalul Orășenesc Câmpeni, unde a rămas, până a doua zi.

Inculpatul D. G.a motivat că a pătruns în jurul orelor 12:40 în imobil, cu scopul de a se schimba de haine, pentru a merge la priveghi și înmormântare. Nu a menționat nici o justificare, cu privire la pătrunderea din timpul nopții în locuință”, se arată în motivarea instanței.

Pentru nerespectarea ordinului de protecție, bărbatul a fost condamnat în data de 18 decembrie 2019, la Judecătoria Câmpeni, la o lună de închisoare, însă la pedeapsa finală s-a mai adăugat o condamnare de un an și opt luni pentru o altă faptă comisă 2018.

În data de 10 martie 2021, instanța superioară, Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul bărbatului la sentința dată de magistrații Judecătoriei Câmpeni și l-au condamnat definitiv la pedeapsa cu închisoare cu executare.

La data de 11 martie 2021, în jurul orei 13.30, polițiștii din Bistra l-au depistat și reținut pe un bărbat de 58 de ani din comuna Bistra, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Câmpeni.

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: