AcasăADMINISTRATIEConsiliul Judeţean Hunedoara se luptă cu „Uraganul Strabag”

Consiliul Judeţean Hunedoara se luptă cu „Uraganul Strabag”

Expresia din titlu aparţine vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Tiberiu Balint, care s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că utilajele grele ale firmei austriece au distrus drumurile judeţene din vecinătatea tronsonului de autostradă Deva-Orăştie.

După ce le-au transformat în coşmarul şoferilor care circulă de la Hunedoara la Deva, spre Geoagiu sau în zona Călan, acum constructorii de autostrăzi se pare că au uitat ceea ce au promis autorităţilor judeţene, şi anume că vor repara ceea ce au stricat cu autocamioanele încărcate la maxim.

Constructorul autostrăzii trebuia să finalizeze reparaţiile la drumurile judeţene afectate până la sfârşitul lunii octombrie, dar ceea ce au făcut până acum nu se poate numi decât cârpeală ieftină. Tocmai de aceea, Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara se pregăteşte să dea în judecată compania austriacă şi să ceară despăgubiri şi reabilitarea unor şosele care au fost modernizate în urmă cu doi ani, pe bani publici.

„Începând de miercuri, ora 12,00, vom pune restricţii de tonaj la toate drumurile judeţene din vecinătatea autostrăzii şi nu vom mai permite circulaţia niciunei maşini încărcate de la firma austriacă, până când nu vor repara drumurile pe care le-au folosit. Prin reparaţii înţelegem înlocuirea covorului asfaltic pe porţiuni extinse, acolo unde sunt gropile pe care le-au făcut. Nu putem pune asfalt într-o groapă mai mare, iar ea să rămână înconjurată de altele mai mici”, a spus vicepreşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint.

Reparaţiile trebuie făcute pe şoseau dintre Deva şi Hunedoara şi pe segmentele de drum cuprinse între localităţile Şoimuş-Hărău, Hărău-Uroi, Uroi-Simeria, Turdaş, Geoagiu şi Balşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc