STIRI DIN VEST | PLATFORMA DE ADVERTORIALE

Consiliul Judeţean Maramureş a lansat o platformă online pentru promovarea turismului din judeţ

[ad_1]

Consiliul Judeţean (CJ) Maramureş a lansat joi website-ul www.visitmaramures.ro, o platformă care servește promovării brandului județului ca destinație turistică.

„Prezența online constituie un imperativ al vremurilor pe care le trăim, cu atât mai mult în contextul limitării interacțiunilor fizice. Dimensiunea turistică a județului Maramureș capătă o nouă și binemeritată față în spațiul virtual, prin lansarea website-ului – www.visitmaramures.ro”, au transmis reprezentanţii administraţiei judeţene.

Site-ul prezintă într-un mod atractiv și prietenos patrimoniul turistic al Maramureșului, permițând vizitatorilor explorarea principalelor obiective turistice ale județului.

Tot în cadrul site-ului, se pot accesa informații referitoare la regiunile istorice ale județului și la rutele cultural-turistice, care fac trimitere la patrimoniul muzeal și la emblematicele biserici de lemn din Maramureș.

O altă secțiune a noului site este dedicată purtătorilor tradiției meșteșugurilor populare, cum sunt țesutul, olăritul, lemnăritul, pielăritul sau confecționarea măștilor arhaice. Vizitatorii mai pot descoperi informații referitoare la manifestările cultural-artistice din județ și la instituțiile de cultură din subordinea administrației județene, dar și la aplicația Visit Maramureș.

„Noul website reprezintă o radiografiere a potențialului turistic al frumosului nostru județ, iar lansarea sa vine ca un gest de normalitate din partea instituției Consiliului Județean Maramureș. Am militat pentru identificarea unor soluții de promovare performante și eficiente, care să aducă mai aproape de turiști informațiile de interes. Este o formă de sprijin pe pentru industria turismului, care are perspective de a deveni unul dintre motoarele economiei județului”, a declarat preşedintele CJ Maramureş, Ionel Bogdan.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>



[ad_2]

Source link

Exit mobile version