AcasăSTIRIARADConcurs pentru copii - „Animalul meu de companie” la Arad

Concurs pentru copii – „Animalul meu de companie” la Arad

Administratia Parcului Natural Lunca Muresului organizează, în data de 4 octombrie 2012, a III-a ediție a concursului pentru copii, „Animalul meu de companie”.

„[quote style=”boxed”]Anul acesta, evenimentul vine si în contextul identificării de curând a 22 de specii de lilieci în aria protejată, dintre care doar două erau cunoscute la momentul înfiintării parcului. În concurs se vor putea înscrie copii de toate vârstele, împreună cu animălutele lor de companie, dar participantii vor avea ocazia să-si etaleze si talentul artistic prin participarea la a doua sectiune a concursului, cea de costume si interpretare. Dată fiind exeperienta anilor precedenti, când zeci de copii de la mai multe unităti scolare din judet, împreună cu animalele lor, au însufletit zona Centrului de Vizitare Ceala, sărbătoarea se anuntă una extrem de interesantă si plină de emotii”, spune  Paul Hac, directorul Parcului Natural Lunca Muresului. [/quote]

Juriul va fi format din angajati ai Parcului Natural Lunca Muresului, reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Arad, ai Agentiei pentru Protectia Mediului Arad, ai Gărzii Nationale de Mediu si ai organizatiilor neguvernamentale din judet. Toti participantii vor primi diplome din partea Administratiei Parcului Natural Lunca Muresului, iar locurile I, II si III, de la fiecare sectiune, vor primi si premii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc