AcasăSTIRICNADNR a semnat contractul pentru lotul 2 al autostrăzii Timișoara - Lugoj

CNADNR a semnat contractul pentru lotul 2 al autostrăzii Timișoara – Lugoj

Așa după cum stiridinvest.ro anunța încă din 24 noiembrie, Lotul 2 al autostrăzii Timișoara-Lugoj are constructor, după ce  Curtea de Apel București a dat soluţia în procesul în care societatea Selina contesta decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, în privinţa stabilirii constructorului acestui lot. Printr-o hotărâre definitivă, magistrații au decis atunci că oferta Tirrena Scavi rămâne câştigătoare, iar CNADNR a semnat ieri contractul cu această copanie.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a semnat, miercuri, contractul pentru proiectarea și execuția lotului 2 al autostrăzii Timișoara – Lugoj, în valoare de peste 423 milioane de lei fără TVA. Potrivit unui comunicat al CNADNR, contractul a fost atribuit Asocierii Tirrena Scavi Spa — Societa Italiana Per Condotte d’Acqua Spa.

Contractul a fost atribuit, în urma unei licitații deschise, Asocierii Tirrena Scavi Spa — Societa Italiana Per Condotte d’Acqua Spa și are o valoare totală de 423.356.307,32 lei fără TVA. Finanțarea este asigurată din Fonduri Europene (Fonduri de Coeziune — 85%) și fonduri de la Bugetul de Stat (Guvernul României — 15%). Contractul vizează proiectarea și execuția lucrărilor pe autostrada Timișoara-Lugoj, Lot 2 km 54+000 — Km 79+625, în lungime totală de aproximativ 25,625 km, se arată în comunicat.

Lotul 2 al autostrăzii Timişoara – Lugoj are o lungime de 25,6 kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc