AcasăSTIRIHUNEDOARAClasic la puterea a treia – violoncelistul Marin Cazacu şi invitaţii săi...

Clasic la puterea a treia – violoncelistul Marin Cazacu şi invitaţii săi vin la Deva

O familie de muzicieni a pornit în turneu prin România. Marin Cazacu – violoncel, Iulia Cazacu – vioară, Ştefan Cazacu – violoncel, Constanţa Cazacu – flaut. Sau, cu alte cuvinte Cazacu String Trio, invitată Constanţa Cazacu. Instrumentiști excepționali, interpretări sclipitoare și muzică bună. Clasic la puterea a treia, un turneu extraordinar, poposește mâine, 7 octombrie la Deva, în sala Pro Arte a Colegiului Național ”Decebal”.

Instrumentişti excepţionali, interpretări sclipitoare şi muzică bună. ”Clasic la puterea a treia”, octombrie 2018, la Timişoara, Bucureşti, Bistriţa, Alba Iulia, Deva, Caracal şi lista ar putea continua. Acest turneu are toate şansele să fie unul răsunător, pentru că va aduce în faţa publicului mari talente muzicale şi un mesaj artistic amplificat de dragostea şi căldura unei familii extraordinare. Spectatorii vor putea a plauda o serie de recitaluri cu un repertoriu divers, românesc şi internaţional, cu piese arhicunoscute, dar şi cu lucrări româneşti originale, compuse special pentru ei, recitaluri pline de farmec şi culoare, perfect definite de genericul ”Clasic la puterea a treia”.

”Clasic la puterea a treia” este un nume puternic, care desemnează un turneu care are potenţial foarte mare pentru a se dezvolta.

Următoarele opriri pe harta acestui turneu sunt la Caracal, în 8 octombrie, de la ora 19 la Teatrul Naţional, iar în 10 octombrie la București, în Sala Mare la ARCUB Gabroveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc