AcasăSTIRICJSU va stabili intervalele în care e permisă circulația persoanelor și orarul...

CJSU va stabili intervalele în care e permisă circulația persoanelor și orarul magazinelor

[ad_1]

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat noi măsuri pentru limitarea infecțiilor cu SARS CoV-2. Și la nivel județean vor fi decizii ce vor reglementa intervalul în care populația are voie să părăsească domiciliul, dar și orele de funcționare pentru unitățile comerciale.

Prefectul cere implicare din partea comitetelor locale pentru situații de urgență

În județul Hunedoara numărul infecțiilor generate de virusul SARS-COV-2 înregistrează creștere constantă. Prefectul Călin Petru Marian solicită ferm primarilor, consilierilor locali și Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență să aplice întocmai și să monitorizeze respectarea pe teritoriul Unității Administrativ Teritoriale a măsurilor aflate în vigoare și a celor care vor fi luate în zilele următoare pentru prevenirea și controlul infecțiilor.

”Având în vedere că în următoarea perioadă, atât la nivel național cât și pentru județul Hunedoara vor fi luate hotărâri care vor stabili, printre altele, intervalele orare în care este permisă circulația cetățenilor și programul de funcționare al operatorilor economici care desfășoară activități de comerț sau prestări servicii, autoritățile locale sunt obligate să acționeze cu rapiditate, prin toate mijloacele legale de care dispun, pentru informarea locuitorilor și a agenților economici despre noile prevederi. De asemenea, este foarte importantă verificarea de către autorități a respectării măsurilor luate de în această perioadă”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.

Potrivit sursei citate,  Instituția Prefectului Județul Hunedoara asigură tot sprijinul necesar autorităților locale pentru punerea în aplicare a tuturor măsurilor luate în perioada „Stării de alertă”.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc