AcasăPOLITICACioloș critică presa care ”uită” să verifice informațiile înainte de publicare: N-am...

Cioloș critică presa care ”uită” să verifice informațiile înainte de publicare: N-am mai fost la Viena de patru ani, pe Coldea nu l-am mai văzut din 2016

Fostul premier Dacian Cioloș a criticat luni, într-o postare pe Facebook, presa care „uită“ să verifice dacă informația nu este cumva o dezinformare înainte de a o publica. Luarea de poziție vine ca reacție la publicarea de către ”jurnalistul” Liviu Alexa, aflat pe lista celor plătiți direct de PSD, a unei știri conform căreia ”pensionarul Florian Coldea și Dacian Cioloș, lacheul imperialiștilor, au luat masa în decembrie la Viena”.

Liviu Alexa se numără printre ”jurnaliștii” și ”analiștii” care sunt plătiți direct de PSD, potrivit unei investigații realizate de Newsweek România. Potrivit publicației, Alexa deținător al Ziar de Cluj și al NCN TV a facturat prestații pentru PSD în valoare de 431.000 de lei prin Pagina Ciudatului SRL.

”Riscăm să devenim spectatori captivi ai unei lumi urâte, „împodobită“ cu minciunile din ce în ce mai disperate ale celor care ne guvernează. O lume în care scandalul, obscenitatea și nesimțirea încearcă să acopere corupția, nepotismul și inaptitudinea guvernanților. M-am obișnuit cu aberațiile spuse despre mine și despre activitatea mea. Am aflat că Soros ar fi tatăl meu, că sunt un ultranaționalist feroce, membru al unui partid în care nu am fost înscris niciodată și că puterile oculte de la Bruxelles îmi spun ce trebuie să fac”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Fostul premier a subliniat că nu a mai ajuns la Viena de vreo patru ani, iar pe Florian Coldea nu l-a mai văzut din 2016.

”Dar ce contează adevărul sau bunul-simț? Scrie o publicație cvasianonimă că mă întâlnesc cu Coldea – așa trebuie să fie. Trec două zile în care minciuna este plimbată de „analiști“ aserviți pe la diverse emisiuni TV. Aceeași știre este publicată, pe urmă, în presa centrală, care „uită“ să verifice dacă informația nu este cumva o dezinformare, o minciună lansată de cei care se plâng că sunt asupriți de Statul Paralel. Abia apoi mi se oferă „dreptul“ de a comenta afirmații care nu au fost verificate cu mine înainte de a fi publicate”, a precizat el.

”Ei bine, aceasta este o cale sigură de a otrăvi iremediabil societatea. De a ne transforma într-un popor speriat, neîncrezător și ușor manipulabil, în poporul perfect pentru a fi condus de Dragnea și de Vâlcov”, a conchis Cioloș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: