AcasăSPORTCetate merge bine şi-n amicale

Cetate merge bine şi-n amicale

_MG_5442Fetele pregătite de Melinda Toth n-au parte de pauză, deşi întrecerea internă a fost întreruptă odată cu desfăşurarea Trofeului Carpaţi. Cetate a terminat prima turneul memorial dedicat fostelor glorii ale handbalului mureşean, disputat, în weekend, la Târgu Mureş.

Handbalistele de la poalele cetăţii aveau nevoie de trei victorii din tot atâtea jocuri pentru a pune mâna pe trofeu şi n-au făcut rabat de la efort pentru a-şi îndeplini obiectivul. Mai întâi au trecut, la limită, 30-29, de ocupanta locului trei în Liga Naţională, HCM Baia Mare (de la care au lipsit Melinda Geiger şi Aneta Pîrvuţ, convocate la lotul naţional), pentru ca mai apoi să lase în urmă şi formaţia maghiară MHC Pecs, după o victorie mai mult decât concludentă, 43-21. Spectacol a fost şi în ultimul act, acolo unde devencele n-au avut milă de Ştiinţa Bucureşti (locul 5 în seria A a Diviziei A), cărora le-au umplut poarta de goluri: 48-35!  „Sunt foarte mulţumită de cum am arătat în aceste jocuri, chiar dacă vorbim de un turneu cu accent amical. Am marcat în fiecare joc cel puţin 30 de goluri, astfel că a fost un test numai bun în această perioadă în care întrecerea internă a luat o pauză. Mai avem în vizor două partide amicale până la reluare, însă n-am fixat încă nimic concret”, a spus Melinda Toth, cea care pune umărul şi din teren la bunul-mers al echipei.

Campionatul Seriei B a Diviziei A se va relua, joi, 4 aprilie, Cetate urmând să evolueze, acasă, împotriva „lanternei” Unic Târgu Jiu, singura echipă care a pierdut toate cele 18 meciuri disputate până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc