AcasăSPORTCetate încheie anul pe prima poziţie!

Cetate încheie anul pe prima poziţie!

 

 

 

 

 

 

Devencele antrenate de Melinda Toth au încheiat turul exact aşa cum l-au început: cu o victorie. A 12-a la număr, 49-22 (26-11) în faţa celor de la CS Timişoara, după un meci în care au făcut spectacol din primul şi până în ultimul minut. Graţie succesului clar, dar şi a faptului că HCM II Baia Mare s-a impiedicat, surprinzător, pe ternul celor de la CSM Bistriţa, Cetate a încheiat prima jumătate de campionat pe prima poziţie, la egalitate de puncte, 24, cu maramureşencele.

Record absolut

Cetate joacă rolul lui Oltchim în Seria B. Cel puţin până acum. Toth şi compania n-au avut nici duminică emoţii în faţa unui adversar mult prea modest. Şi-acest lucru s-a simţit încă din primele minute, Cetate conducând în minutul şase cu 6-0. A urmat apoi acelaşi scenariu şi aceeaşi interpretare din partea grupării devene. După alte cinci minute distanţa s-a mărit la plus opt, astfel că ultima jumătate a primului act n-a mai consemnat decât un alt galop de sănătate. 26-11, după ce Simion, Şovar şi Bardac au lovit la aproape fiecare atac iscat. În condiţiile acestea, singurul obiectiv rămas pentru cel de-al doilea act a rămas acela de a atinge şi depăşi „borna” de 50 de goluri. Iar hunedorencelor nu le-a lipsit mult. După un alt sfert de oră s-a făcut 30-13 şi se părea că Cetate va ajunge lejer să îndeplinească dezideratul patronului. Au intervenit însă arbitrii întâlnirii, ale căror decizii hazardate luate şi într-o parte şi în cealaltă n-au făcut decât să încetinească ritmul gazdelor. Oaspetele au punctat doar de trei ori în ultimele 10 minute, însă nici aşa, devencele n-au putut să treacă de „pragul” impus încă de la începutul campionatului. S-a terminat 49-22 şi Cetate iernează pe locul secund în ierarhie, la doar două „lungimi” în spatele maramureşencelor de la Baia Mare.

Cu cele 49 de goluri marcate în poarta Timişoarei, Cetate a ajuns la un total de 502 reuşite în acest tur de campionat, un adevărat record în materie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc