AcasăSTIRIARADCele mai noi echipamente medicale, expuse la AR-MEDICA

Cele mai noi echipamente medicale, expuse la AR-MEDICA

Ultimele noutăţi din domeniul medical pot fi văzute sâmbătă la Târgul AR-MEDICA, manifestare organizată la Complexul Expo Arad Internaţional al Camerei de Comerţ, Insustrie şi Agricultură Arad.

La ediţia din acest an a târgului participă peste 120 de firme reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Italia, Ungaria, Republica Moldova şi chiar Pakistan.

În standurile târgului este expusă o gamă variată de produse şi servicii medicale de ultimă generaţie, cum ar fi aparatură, instrumentar, materiale pentru cabinete medicale, tehnică dentară, electrocardiografe, aparate EKG, EEG, EMG, audiometrie, Dopplere fetale şi multe altele.

Mai mult, o firmă germană expune chiar o ambulanţă medicală, care a stârnit un larg interes din partea numeroşilor vizitatori.

”Faptul că în ciuda crizei economice globalizate, am înregistrat o mare afluenţă de expozanţi şi, sperăm noi, vom înregistra şi un mare număr de vizitatori, dovedesc oportunitatea extinderii suprafeţei expoziţionale, cel de al treilea pavilion fiind inaugurat în vara aceastui an’, a declarat cu prilejul deschiderii târgului, Nicolae Groşan, director executiv al CCIA Arad.

Ca şi în anii precedenţi, Colegiul Farmaciştilor, Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Dentişti şi Ordinul Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România, în colaborare cu Universitatea de Vest ‘Vasile Goldiş’ Arad, organizează un program ştiinţific, cu lectori din ţară şi din străinătate. În urma participării la acest program cadrele medicale obţin credite de Educaţie Medicală Continuă şi Educaţie Profesională Continuă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc