AcasăSPORTCel mai mare eveniment K-1 din 2012 va avea loc pe 22...

Cel mai mare eveniment K-1 din 2012 va avea loc pe 22 decembrie la Bucureşti

Cea mai mare gală de K-1 din anul 2012 la categoria grea, finala Superkombat, va fi organizată în Sala Polivalentă din Bucureşti pe 22 decembrie, la eveniment urmând să participe o parte dintre sportivii calificaţi pentru marea finală K-1, dar şi patru luptători români.

 Ca urmare a faptului că finala K-1 programată la New York a fost amânată pentru începutul anului viitor, preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunţat că a semnat un parteneriat de asociere cu japonezii de la K-1, iar anul calendaristic se va închide cu gala de la Bucureşti. Denumirea oficială a evenimentului de pe 22 decembrie va fi “Superkombat World Grand Prix Final in association with K-1”.

 “Deoarece Superkombat e partener exclusiv cu organizaţia K-1 la nivel mondial, am profitat de faptul că finala de la New York s-a amânat pentru începutul anului viitor, astfel că, în urma asocierii, am reuşit să facem posibil un mega eveniment la Bucureşti. Va fi un cadou de Crăciun pentru fanii K-1 din întreaga lume”, a spus Irimia, care a dezvăluit că la gală vor participa luptători de pe toate continentele.

 

Trei dintre sportivii calificaţi în marea finală K-1, Zabit Samedov (Azerbaidjan), Hesdy Gerges (Egipt) şi Ismael Londt (Surinam) sunt deja confirmaţi pe fight-cardul care va fi anunţat oficial săptămâna viitoare.

Un prim super-fight a fost confirmat deja, urmând ca Raul Cătinaş să încerce să îşi ia revanşa în faţa americanului Mighty Mo după ce a fost învins în semifinala K-1 de la Seul din 2010, cei doi provocându-se deja la Local Kombat Oneşti unde au participat în calitate de invitaţi.

Surinamezul Londt, campionul Superkombat la categoria grea, va lupta în piramida de 4, unde mai sunt calificaţi

Câştigătorul va pleca acasă, pe lângă premiul în bani, şi cu un Mitsubishi Pajero în valoare de 50.000 de euro, oferit de Mitsubishi Motors România. De asemenea, printre numele confirmate se mai numără Freddy Kemayo (Franţa), Daniel Sam (Ucraina) şi Sergey Lascenko (Ucraina).

Biletele pentru gala de pe 22 decembrie de la Bucureşti vor fi disponibile începând de luni, prin reţeaua eventim.ro. “Preţurile sunt mai mici decât la galele de profil din Europa, urmând să înceapă de la 50 de lei. Îmi doresc ca toată lumea să aibă acces la acest eveniment şi de aceea am ales o reţetă cu preţuri rezonabile”, a mai afirmat oficialul Superkombat.

 

Gala va fi transmisă în direct la nivel global în 75 de ţări de pe 4 continente prin intermediul Eurosport, dar şi în ţări precum Japonia, China şi SUA prin reţeaua K-1 în premieră pe pay-per-view. În România, evenimentul va putea fi urmărit pe Pro TV, Sport.ro şi Eurosport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc