AcasăADVERTORIALCe ai nevoie să iei cu tine atunci când mergi în vacanță...

Ce ai nevoie să iei cu tine atunci când mergi în vacanță iarna aceasta? Top 4 lucruri esențiale

Vacanțele ne plac tuturor, însă pregătitul bagajelor nimănui. Din acest motiv, avem tendința de a ne grăbi și uneori de a mai uita lucruri extrem de importante. Iar dacă te-ai hotărât ca iarna aceasta să mergi într-o vacanță, nu uita că trebuie să te pregătești temeinic din toate punctele de vedere. Indiferent de locul în care alegi să călătorești, este nevoie să ai o listă cu cele esențiale. Așadar, dacă vrei să știi ce trebuie să ai la tine pentru a fi pregătit de orice, citește acest articol în continuare!

Află ce trebuie să ai pe listă

Când îți faci bagajele trebuie să fii pregătit cu un troler mare și dacă nu ai, găsești pe Altex.ro diverse modele, cu o listă exactă cu ce îți vei împacheta, cu răbdare și cu bucurie pentru noua vacanță!

  1. Accesorii de iarnă

Chiar dacă zici că nu ești un om friguros, nu strică să fii pregătit! De aceea, când vorbim de accesorii de iarnă ne referim la următoarele articole vestimentare:

  • Mănuși;
  • Fular;
  • Căciulă;

Dacă știi că le ai într-un dulap prin casă, atunci pune-le pe lista ta. De asemenea, ține cont că este important ca aceste accesorii să fie din materiale calitative. De exemplu, dacă vrei ca o căciulă să îți țină de cald și să fie confortabilă, alege una din lână, blană sau poate chiar una care să fie amestec din acestea două. Chiar dacă sunt mai scumpe, îți va fi cald în cele mai reci momente!

  1. Încălțăminte impermeabilă

Nu știi niciodată cum se poate schimba vremea, mai ales iarna, iar zăpada poate veni pe neașteptate. Așadar, dacă vrei să nu fii surprins în mod neplăcut, atunci trebuie să îți iei o pereche de încălțăminte bună. În frig nu poți merge cu adidași, teniși sau alte asemenea, fiindcă îți va fi frig și te vei uda la picioare. 

Este nevoie să îți iei o pereche de cizme, ghete, bocanci, în funcție de ce preferi tu. Asigură-te că sunt dintr-un material impermeabil și că sunt căptușite, pentru a îți ține de atunci când ai nevoie.

  1. Produse cosmetice

Aici lista poate fi extrem de lungă, dar totul depinde foarte mult și de tine. Dacă îți place să ai grijă de tenul tău, atunci cu siguranță va trebui să ai: un gel de curățare, cremă hidtatrantă și diferite sermuri. Totuși, nu uita să îți iei și crema cu protecție solară și o cremă hidatrantă de mâini!

  1. Trusă de prim ajutor

Nimeni nu își dorește ca într-o vacanță să apară probleme, dar uneori acestea se ivesc și trebuie să avem la îndemână anumite lucrurile. Astfel că, este recomandat să ai pregătită o trusă de prim ajutor cu diferite elemente, precum: 

  • Plasturi/bandaje/tifon;
  • Dezinfectant;
  • Șervețele antibacteriene;
  • Foarfecă;
  • Termometru;
  • Unguent antibiotic;
  • Loțiune calmantă, de exemplu gel de aloe vera;
  • Medicamente: calmante, pastile de răceală, pastile de inflamații, spray nazal, etc. 
  • Spirt.

Acestea sunt cele mai relevante lucruri pe care le poți avea într-o mini trusă de prim ajutor în vacanță. Desigur că aici poți să mai adaugi medicamente sau diverse creme, în funcție de problemele existente pe care știi deja că le ai.

Pe lângă tot ce decizi să îți iei, nu uita și de cele menționate mai sus. Vei fi pregătit în orice situație și te vei bucura de vacanța ta!

Sursă foto: Unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc