AcasăADVERTORIALCauți un nou decor interior pentru această iarnă? Descoperă care sunt tendințele...

Cauți un nou decor interior pentru această iarnă? Descoperă care sunt tendințele pentru o atmosferă romantică

Unul dintre lucrurile distractive pe care ai putea să le faci este să schimbi puțin lucrurile atunci când îți redecorezi casa. 

Poți adăuga anumite elemente care vor da o notă romantică și de asemenea poți face o schimbare care are relevanță pentru familia ta. 

Descoperă în continuare câteva idei distractive de a adăuga romantism decorului tău din casă

Dragostea și romantismul înseamnă să te joci cu simțurile. Este timpul să privești dincolo de decorare ca o modalitate de a crea imagini plăcute vizual. Când adaugi lumânări în cameră, asigură-te că alegi lumânările parfumate potrivite. 

Parfumul reprezintă o modalitate excelentă de a face atmosfera mult mai plăcută. Spre deosebire de percepția populară, totuși, parfumurile florale copleșitoare nu sunt întotdeauna cele mai bune. 

În schimb, ai putea să folosești un miros sau un parfum care să îți aducă amintiri frumoase din acele întâlniri timpurii la care ai fost sau de prima dată când v-ați întâlnit. Joacă-te puțin cu nostalgia.

De exemplu, pentru o aniversare romantică, poți să comanzi cadou o ramă cu o tablă imprimabilă pentru soț. Pe suportul tipărit, poți înscripționa un verset care să însemne ceva notabil pentru amândoi. 

Posibilitățile sunt nesfârșite cu ceea ce poți face. Ar putea fi chiar să alegi versurile unei melodii care înseamnă ceva pentru tine, soțul și copiii tăi.

De asemenea, materialele textile moi și blănoase, cum ar fi păturile uriașe din tricot și pernele din blană artificială, încurajează îmbrățișările.

Totodată, lumânările aprinse cu căldură de pe noptiere adaugă o lumină ambientală unei camere, iar florile proaspete precum trandafirii vor adăuga o senzație romantică oricărui spațiu.

Iluminatul joacă, probabil, cel mai important rol în determinarea stării de spirit a unei încăperi și a atmosferei pe care o emană. Când cauți să creezii un dormitor cu un ton romantic, gândește-te la spațiu ca la un joc cu luminile și umbrele. 

Dacă ai deja iluminare automată care poate comuta cu ușurință între stările de spirit preprogramate, atunci există puține probleme aici. Însă, dacă dormitorul nu este binecuvântat cu tehnologie, atunci elimină doar iluminarea concentrată, din tavan, și caută alte opțiuni pentru iluminarea ambientală liniștitoare.

De asemenea, panglicile, fundițele și textilele din dantelă pot adăuga o senzație romantică vintage decorului dormitorului tău. Totuși, nu exagera pentru a nu adăuga prea multe note feminine unui decor pe care îl împarți cu soțul tău sau cu partenerul tău. De exemplu, poți alege un covor pentru casa ta din gama de la Hornbach.ro pentru a oferi un sentiment se plăcere la atingere, atât pentru tine cât și pentru partenerul tău.

În concluzie, nu îți face griji prea mult cu privire la stereotipurile legate de iubire și nu te limita la muzica pe care vrei să o pui pentru a crea o atmosferă romantică. Atât parfumul, cât și sunetul fac imaginea vizuală și mai specială. Culorile par mai indraznete, decorul mai romantic si momentul memorabil.

Sursa Foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc