AcasăALERTACatedrala din Lugoj inundată după o rupere de nori

Catedrala din Lugoj inundată după o rupere de nori

O ploaie torențială care a avut loc în urmă cu doar câteva zeci de minute a făcut prăpăd la Lugoj. Subsolul catedralei de pe strada Caransebeșului a fost inundat, dar și câteva zeci de gospodării de pe mai multe străzi din oraș.

Ruperea de nori care a avut loc la Lugoj în jurul ore 16.30 a făcut prăpăd în oraș. Mai multe case au fost inundate, străzile au fost și ele transformate în adevărate râuri, iar traficul a fost blocat de apa care nu mai avea unde să se scurgă. Catedrala aflată pe strada Caransebeșului a fost la rând-i afectată de cantitatea enrormă de apă căzută în doar câteva minute, suvoiele umplând subsolul clădirii. Pompierii care s-au deplasat la fața locului au constatat că au de-a face cu o cantitate imensă de apă, pe care o vor îndepărta cu pompe sau chiar manual în următoarele ore.

Ploaia a adus cu ea și grindină, astfel că cei care au scăpat de inundații au fost totuși afectați de grindina care a distrus culturile din grădini.  Deocamdată nu se poate estima o valoare a pagubelor cauzate de ruperea de nori, însă în zilele care vor veni autoritățile au anunțat că vor face o estimare pe care o vor da publicității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc