AcasăSTIRICărțile de la NEMIRA au prețuri reduse la Biblioteca din Deva

Cărțile de la NEMIRA au prețuri reduse la Biblioteca din Deva

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în perioada 31 octombrie – 30 noiembrie 2013, la Secţia de Artă şi Care Franceză, un stand de carte cu vânzare al Editurii Nemira din Bucureşti.

Editura Nemira este una dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate edituri din ţară. A fost înfiinţată în anul 1991 şi vreme de peste 20 de ani a adus pe piaţa românească titluri care, de cele mai multe ori, au suscitat interesul cititorilor de toate vârstele şi din toate categoriile profesionale. Primele titluri, primite cu mare interes de către un important segment de cititori, au fost din domeniul literaturii science-fiction, operele unor scriitori celebri precum Stephen King, Frank Herbert, Philip K. Dick, Isaac Asimov etc.

Pe lângă acest gen de literatură, Editura Nemira aduce pe piaţă şi lucrări din domeniul filozofiei, al politologiei, cărţi cu tematică istorică, religioasă, dicţionare, literatură universală şi autohtonă, în cadrul unor colecţii bine cunoscute şi căutate de cititorii avizaţi: Babel, Totem, Nautilus, Suspans, Bonton, Biblioteca de Politică, Biblioteca de Istorie, Biblioteca de Psihologie etc.

Un segment important din paleta editorială îl reprezintă cărţile cu caracter educativ, care pot fi utilzate ca auxiliar didactic. În ultima vreme, cum este firesc, lucrările de informatică au ocupat un loc important în oferta editorială cu care Editura Nemira iese pe piaţă, inclusiv în spaţiul virtual, cu cărţi electronice şi produse multimedia. Este de remarcat că Ediura Nemira a publicat, pentru prima dată în România, autori ca John Kennedy Toole (Conjuraţia imbecililor), Paulo Coelho, Pascal Bruckner. De asemenea, au fost publicaţi şi scriitori români ca Mircea Nedelciu, Mircea Horia Simionescu, Ioan Petru Culianu, Ion Băieşu, Zigu Ornea, Luca Piţu etc. De mare succes se bucură seriile de autor ale Editurii Nemira unde se regăsesc importanţi scriitori străini contemporani ca: Julian Barnes, Louis Ferdinand Celine, Abel Posse, Stephen King, Peter Mayle etc.

Recent Editura Nemira a lansat două noi colecţii: Nemira Junior – editură dedicată literaturii pentru adolescenți și Nemi – editură specializată în publicarea cărților pentru copii.

La standul organizat la Secţia de Artă, cărţile pot fi procurate cu importante reduceri de preţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc