AcasăADVERTORIALCare sunt electrocasnicele esențiale pentru o locuință nouă

Care sunt electrocasnicele esențiale pentru o locuință nouă

Dacă te numeri printre românii care și-au achiziționat de curând un apartament nou sau și-au construit o casă într-un loc liniștit, trebuie să ai în vedere faptul că pentru un confort sporit, vei avea nevoie de o listă de electrocasnice considerate a fi esențiale în orice gospodărie. Așadar, înainte să te poți muta fizic în noul apartament sau în noua ta casă, ar trebui să achiziționezi câteva electrocasnice care îți vor face viața mai ușoară, atât ție, cât și familiei tale sau persoanelor cu care locuiești. 

Cu siguranță vei avea nevoie să speli haine, să gătești sau să depozitezi alimente în condiții optime. Electrocasnicele nu sunt nici foarte scumpe, dar nici foarte ieftine (în medie) și din acest considerent este bine să te documentezi înainte, pentru a putea face alegerea cea mai potrivită pentru nevoile tale și pentru bugetul de care dispui lunar.

Iată care sunt electrocasnicele indispensabile oricărei gospodării! 

Mașina de spălat rufe

Chiar dacă, poate, ai un venit care îți permite să-ți duci regulat hainele la o spălătorie profesionistă, este bine să ai în noul tău apartament o mașină de spălat rufe. Poate ai un eveniment într-o perioadă cu zile nelucrătoare și ai nevoie de acea cămașă, chiar în ziua următoare. Ce faci? Apelezi la mașina de spălat rufe, cumpărată, după ce ai citit aceste rânduri! Poți merge într-un magazin specializat și poți cere mai multe detalii despre modelele disponibile sau poți accesa site-uri ca Dexo.ro, un site specializat în electronice și electrocasnice. Dintre branduri, Beko pare a avea un raport bun calitate-preț, iar aici găsești mașina de spălat rufe Beko, care s-ar putea plia perfect atât nevoilor familiilor cât și persoanelor care locuiesc singure. 

Frigiderul

Dacă în cazul mașinii de spălat rufe este mai puțin important câte persoane beneficiază de utilizarea ei, în cazul frigiderului, trebuie să ții cont, la achiziționarea lui, de numărul de beneficiari deoarece acesta va fi în raport direct cu cantitatea de mâncare depozitată și cu consumul de energie electrică. Un frigider mai mare, consumă mai mult, iar dacă locuiești singur în apartament, nu va fi nevoie să depozitezi o cantitate foarte mare de mâncare (asta dacă nu ești foarte gurmand) și nici să ai un consum atât de important de energie electrică, și, automat, o factură mai mare la curent. Dacă locuiești singur poți apela la un frigider clasic, mediu, cu o ușă, iar dacă ai o familie numeroasă, poți achiziționa un frigider mai mare, dintr-o gamă cu două uși.

Aragazul

Un alt electrocasnic important care nu poate lipsi din locuința ta este aragazul. Electric sau pe gaz, cu patru sau cinci ochiuri, el trebuie să existe în bucătăria apartamentului tău, indiferent de cât de des alegi să iei masa în oraș. Ca și în cazul mașinii de spălat rufe, acesta poate fi un aragaz standard, asta, dacă nu ești un împătimit al gătitului și te mulțumești cu funcțiile clasice ale unui aragaz și ale unui cuptor încorporat.

     Așadar, o locuință are nevoie de trei electrocasnice esențiale pentru a putea începe să devină acasă: o mașină de spălat rufe, un frigider și un aragaz. Fără ele nu vei putea locui în condiții optime în noua ta casă!

   sursa foto: unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc