AcasăSTIRICaptură de 800 de monede din aur la Vama Cenad

Captură de 800 de monede din aur la Vama Cenad

Polițiștii de frontieră timișeni de la Vama Cenad au reușit o importantă captură, fiind vorba de 800 monede din aur, în cantitate de 11 kg, găsite ascunse în mașina unor timișoreni care veneau din Austria.

Este vorba despre 11 kg de monede din aur de 24 karate descoperite de polițiștii de frontieră în mașina unor timișoreni care veneau din Austria și care le-au ascuns în autoturismul lor. Monedele au fost predate Trezoreriei Statului, în vederea expertizării detaliate, a declarat joi, Mihaela Leș, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Timișoara.

Cele 800 monede de metal de culoare galbenă sunt inscripționate ‘Franz Josef 1915’ și vor fi expertizate de specialiști din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor — Direcția Metale și Pietre Prețioase. În urma expertizei preliminare s-a stabilit deja că piesele sunt confecționate din aur de 23,6 karate.

Cei doi bărbați au declarat ca monedele aparțin unor rude din Austria care i-au rugat să le transporte în România. Cercetările continuă în vederea luării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc