AcasăSTIRIBosch deschide un nou centru de servicii în Timişoara şi ar putea...

Bosch deschide un nou centru de servicii în Timişoara şi ar putea angaja peste 100 de persoane

Grupul german Bosch a deschis un al doilea centru de servicii de afaceri în Timişoara, care va permite furnizarea de servicii suplimentare privind sistemul financiar şi contabil pentru grup, iar anul următor vizează creşterea cu aproximativ 100 de angajaţi a personalului pe care îl are în oraş.

Divizia Bosch Service Solutions are în prezent în jur de 570 de angajaţi în Timişoara, în cele două centre, iar pentru anul următor vizează o creştere a personalului cu aproximativ 20%. Compania vrea să recruteze, în principal, economişti, agenţi de call center, manageri de proiect şi suport în IT, dar şi analişti SAP.

Gama de servicii include raportarea financiară şi contabilă generală, managementul datoriilor şi creanţelor, gestionarea călătoriilor şi a cheltuielilor, precum şi a conturilor contabile şi a mijloacelor
fixe, potrivit unui anunţ al Bosch Service Solutions, furnizor de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO).

Pentru noul centru, Bosch a închiriat spaţiu de birouri într-o altă clădire, iar suprafaţa operaţională a crescut de la 4.200 la peste 6.700 de metri pătraţi, se arată în comunicatul grupului.

„Cel de-al doilea centru de servicii de afaceri din Timişoara va fi un pas înainte în vederea îmbunătăţirii eficienţei şi calităţii serviciilor, precum şi pentru simplificarea procedurilor în cadrul grupului Bosch”, a declarat Joerg Fischer, preşedinte al Bosch Service Solutions începând cu luna ianuarie 2016.

Din 2013, compania Bosch Service Solutions este prezentă în Timişoara, oferind servicii partajate (Shared Services) şi servicii de asistenţă în afaceri.

Bosch Service Solutions este un furnizorde servicii în domeniul externalizării proceselor de afaceri pentru servicii bazate pe tehnologie complexă. Bosch Service Solutions este o unitate de afaceri
cu sediul în Germania, care aparţine diviziei Bosch Security Systems. Începând de la data de 1 ianuarie 2016, aceasta va fi administrată ca o divizie Bosch independentă.

Divizia Bosch Security Systems este un furnizor de produse, soluţii şi servicii de securitate, siguranţă şi comunicare. În anul fiscal 2014, peste 12.400 de angajaţi au generat vânzări în valoare de 1,5 miliarde de euro.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără aproximativ 3.000 de angajaţi în patru entităţi. În anul 2014, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 210 milioane de euro. Pe lângă noul centru de cercetare – dezvoltare şi unitatea de producţie pentru tehnologia auto din Cluj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară în Timişoara.

În Bucureşti, există o societate de distribuţie de scule electrice şi accesorii, termotehnică, sisteme de securitate şi siguranţă şi produse destinate industriei auto. În plus, în capitală există o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor.

La nivel de grup, Bosch, cu 360.000 de angajaţi, a înregistrat în anul fiscal 2014 vânzări de 49 miliarde de euro.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc