AcasăSPORTBaschetbalistele de la „Vasile Goldiş” joacă în turneul final al Ligii Europei...

Baschetbalistele de la „Vasile Goldiş” joacă în turneul final al Ligii Europei Centrale

baschet aradOrganizarea Turneului Final al Ligii Europei Centrale (CEWL) a baschetului feminin a fost atribuită oraşului Brno, din Cehia, urmând a se disputa în perioada 23 – 24 februarie.

Calificată în faza finală a competiţiei, după ce a ocupat primul loc în Grupa B, Universitatea de Vest ’Vasile Goldiş’ ICIM Arad va juca în prima semifinală, în data de 23 februarie, cu echipa cehă Kara Trutnov.

În cealaltă semifinală se vor confrunta echipele Valosun Brno şi DSK Miskolc din Ungaria. Învinsele din semifinale vor disputa a doua zi, pe 24 februarie, finala mică, în vreme ce învingătoarele juca în finala mare, cum s-ar zice ’cu trofeul pe

Până atunci însă liderul la zi al Ligii Naţionale se va confrunta pe 10 februarie, în deplasare, în derbiul campionatului, cu CS Municipal Târgovişte, partidă ce va fi transmisă în direct, la TV, pe canalul Digi Sport.

”Ar fi foarte important să terminăm pe primul loc în sezonul, deoarece în play-off  am avea avantajul terenului propriu de fiecare dată. Va urma apoi, la o săptămână, Turmeul Final al Ligii Europi Centrale, de unde sperăm să ne întoarcem cu trofeul competiţiei”, a declarat Marcel Urban, managerul echipei UVVG ICIM Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc