AcasăADMINISTRATIEAvansat şi degradat fără să ştie. Mircea Moloţ cere explicaţii MApN

Avansat şi degradat fără să ştie. Mircea Moloţ cere explicaţii MApN

Scandalul avansărilor în grad este departe de a se stinge. Mai multe personalităţi au aflat, cu surprindere, că au fost avansate în grad militar, fără să fie anunţate sau consultate, în prealabil. Normal, revizuirea ordinului de avansări în grad, prin care peste 800 de persoane erau „degradate”, i-a surprins, din nou.

Într-o asemenea situaţie se află şi preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ. El a declarat cotidianului „Ziarul hunedoreanului” că nu i s-a comunicat nimic nici despre o avansare, nici despre o retrogradare în grad.

„Am aflat acum din ziare că am fost avansat în grad de colonel. Nu ştiam şi nici nu am primit nici un fel de înştiinţare în acest sens. Am cerut explicaţii (MapN, n.r.), dar nu am primit un răspuns. Oricum, consider că această poveste cu avansările a fost total neserioasă şi nu vreau ca ea să rămână nelămurită”, a spus liderul CJ Hunedoara.

Fostul ministru al Apărării, Gabriel Oprea, l-a avansat in gradul de colonel şi pe fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean, acesta făcând „un salt” uriaş de la gradul de sublocotenent la cel de ofiţer superior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: