AcasăAUTOSTRAZILE LA CONTROLAu fost desemnați câștigătorii pentru execuția a două tronsoane ale autostrăzii Borș...

Au fost desemnați câștigătorii pentru execuția a două tronsoane ale autostrăzii Borș – Suplacu de Barcău

Compania CNAIR SA a desemnat ieri, 1 octombrie 2018 câștigătorii contractelor de proiectare și execuție pentru două din cele trei tronsoane ale autostrăzii Borș – Suplacu de Barcău, respectiv subsecțiunea Chiribiș – Biharia și subsecțiunea Biharia – Borș.
În urma evaluării ofertelor depuse pentru cele două tronsoane, Asocierii TRAMECO SA – VAHOSTAV -SK, a.s. – DRUMURI BIHOR SA – DRUM ASFALT SRL – EAST WATER DRILLINGS SRL i-au fost atribuite cele 2 loturi între Chiribiș și Borș, distanța totală având o lungime de 33,9 km.
Valoarea totală a celor două loturi este de 98 milioane Euro fără TVA cu finanțare de la bugetul de stat, având un termen realizare a contractului de 24 de luni pentru tronsonul Chiribiș – Biharia, respectiv 19 luni pentru tronsonul Biharia – Borș.
Menționăm de asemenea ca ofertantul câștigător a ofertat o perioadă de garanție a lucrărilor de 10 ani.
Procesul de semnare a celor 2 contracte va putea fi inițiat numai după expirarea perioadei de depunere a contestațiilor de 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii. În situația în care vor fi înregistrate contestații împotriva rezultatului procedurii, CNAIR SA va trebui să aștepte soluționarea acestora în vederea inițierii procesului de semnare a contractelor.
În ceea ce privește evaluarea ofertelor depuse pentru lotul Suplacu de Barcău – Chiribiș, vă facem cunoscut că acesta este încă în curs de desfășurare, urmând ca în perioada imediat următoare să fie anunțat și câștigătorul acestui lot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc