AcasăSOCIALAu debutat primele meciuri de la Cupa E.ON Kinder 2016!

Au debutat primele meciuri de la Cupa E.ON Kinder 2016!

Începând de luni, 29 august, timp de patru zile, se vor desfăşura meciurile primei serii a Cupei E.ON Kinder dedicată categoriilor de copii născuţi în anii 2003, 2005, 2007 şi 2009.

Competiţia de la Târgu Mureş este una dintre cele mai prestigioase din ţară, beneficiind de o participare numeroasă a cluburilor şi echipelor de fotbal pentru copii. La fel ca şi la ediţiile anterioare şi în acest an circa 1.500 de copii urmează să se confrunte pentru premiile şi trofeele puse în joc.

Cei mai mici copii, reuniţi în grupa 2009, vor evolua în sistem 6 contra 6, durata meciului fiind de două reprize a câte 15 minute fiecare. Pentru grupa 2007, sistemul de joc va fi tot 6 contra 6, dar durata unei reprize va fi de 20 de minute. Copiii din grupa 2005 vor juca în sistem 9 contra 9, la fel ca şi cei din grupa 2003, pentru prima durata unei reprize fiind de 25 de minute, respectiv 30 de minute pentru cei mai mari copii.

Meciurile sunt disputate pe următoarele terenurile de joc : Stadion ASA Târgu Mureş (teren sintetic), Baza din Complexul Weekend (sintetice), Baza Apollo Sângeorgiu de Mureş (teren sintetic) şi Baza ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş (iarbă naturală).

Ajunsă la cea dea X-a ediţie, Cupa E.ON Kinder se desfăşoară în două serii, a doua dintre ele urmând să înceapă pe 5 septembrie, pentru categoriile de copii născuţi în ani pari, 2002, 2004, 2006 şi 2008.

Ediţia aniversară reuneşte copii de la cluburi din judeţele Constanţa, Maramureş, Dolj, Bihor, Galaţi, Braşov, Cluj, Harghita, Vaslui, Iaşi, Timiş, Alba, Bistriţa-Năsăud, Bacău, Sibiu, Neamţ, Vrancea, Gorj, Argeş, Mureş şi municipiul Bucureşti.

Finala primei serii şi desemnarea câştigătorilor va avea loc pe 1 septembrie, în aceeaşi zi urmând să se desfăşoare la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu Mureş şi festivitatea de decernare a premiilor şi trofeelor, începând cu ora 14.00.

Partenerul principal al competiţiei este E.ON România, turneul fiind organizat de Asociaţia Sportivă A.C.S. Kinder Sângeorgiu de Mureş cu sprijinul Primăriei Târgu Mureş şi al firmelor SportLife şi Erima.

Toate noutăţile şi detaliile desfăşurării turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.roScorurile live se pot găsi pe pagina oficială a competiţiei: http://www.eonkinder.ro/competitie/livescore.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc