AcasăSPORTASU Poli, aproape de un transfer de senzaţie

ASU Poli, aproape de un transfer de senzaţie

559739-antrenamentGruparea din Liga a 5-a este la doar un pas de a-şi completa lotul cu un fost internaţional. Paul Codrea s-a pregătit ieri-seară cu echipa antrenată de Antonio Foale şi se gândeşte serios să facă trecerea către cel de-al cincilea eşalon al Timişului.

După ce în această iarnă au sosit pe „Ştiința” nume precum Cristian Gălan, Titi Varga sau Zoltan Nincsovics, alb-violeții sunt aproape de a bate palma cu Paul Codrea, fostul mijlocaș al echipei naționale, care în acest moment e liber de contract. Codrea s-a pregătit în această după-amiază alături de Rotariu, Popoviciu sau Radovancovici și are mari șanse să fie legitimat la gruparea din Liga a V-a. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani va da un răspuns concret în zilele următoare, el mai aflându-se în discuții cu câteva cluburi din străinătate.

„Am venit cu sufletul, am venit cu toată plăcerea, să mă bucur efectiv de sport și de fotbal. Am început pregătirile cu cei de la ASU Poli, pentru a nu sta pe loc, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla. O luăm din aproape în aproape. Am avut o discuție cu suporterii, au fost foarte simpatici, mi-a plăcut ideea lor. În plus, e și domnul Rotariu aici, cu care mă înțeleg foarte bine, avem o relație apropiată, așa că mi-am zis că dacă el poate la vârsta asta, ar trebui să-i preiau exemplul și să vin lângă dânsul”, a declarat Codrea.

Paul Codrea spune că e atras de proiectul pus pe picioare de fanii din Peluza Sud, fiind dispus să ajute la lansarea „corabiei” către ligile superioare. „Din moment ce sunt aici și nu m-am dus în alte părți, înseamnă că mi-a plăcut. E interesant, e frumos, e ceva gândit cu sufletul, cu pasiune. Am venit și eu să-i ajut cum pot. Mie îmi place fotbalul și vreau să mă simt bine pe teren, nu vreau să dovedesc nimăni nimic. Faptul că această echipă e susținută de atâți suporteri minunați, e cu atât mai bine”, a afirmat Codrea.

Codrea n-a apucat să joace la Poli decât în sezonul 1998/1999, în Divizia B, pe când avea doar 17 ani. În CV-ul lui figurează nume precum Dinamo, FC Argeș, Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Siena, Bari, în prima parte a actualului sezon bifând 11 meciuri pentru Rapid București. Mijlocașul timișorean a jucat timp de un deceniu în echipa națională, unde a adunat 44 de meciuri și un gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc