AcasăSTIRICARAS-SEVERINLepa Brena a confirmat: cântă la Reșița în 29 iunie

Lepa Brena a confirmat: cântă la Reșița în 29 iunie

Anunțate de mai multă vreme de către primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, negocierile cu celebra și îndrăgita cântăreață pare că au fost încununate de succes. Pe site-ul oficial al acesteia apare clar în calendarul de evenimente data de 29 iunie când va concerta în municipiul de pe malul Bârzavei.

Pe site-ul său oficial, Lepa Brena a anunţat calendarul evenimentelor confirmate pentru această vară. Printre localităţile unde va concerta, apare şi Reşiţa, pe data de 29 iunie. Astfel, de Zilele oraşului, celebra solistă din ţara vecină va cânta în municipiul de pe malul Bârzavei. Mesajul postat este pe site-ul www.jednajebrena.com/ al artistei Lepa Brena este acesta:  „29.06. – Resita, Romania / More information coming soon!”,

În urmă cu o lună, primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, a mărturisit că îşi doreşte să aducă o nouă voce importantă la serbările oraşului. „Noi suntem mai mici, aşa, în aparenţă mai mici, dar se pare că totuşi avem credibilitate. Sunt şanse 99,9 la sută ca Lepa Brena să cânte de Zilele Reşiţei. Este socotită încă cea mai mare sau una dintre cele mai cunoscute voci ale Balcanilor, şi eu mă bucur pentru asta! Dacă n-au reuşit alţii din oraşe învecinate nouă, dintr-un judeţ învecinat, poate cu ajutorul lui Dumnezeu reuşim s-o aducem noi şi să bucurăm în primul rând reşiţenii, de ce nu şi cărăşenii”.

În 27 mai, Lepa Brena va veni la Reşiţa pentru a semna contractul cu primăria Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc