AcasăSPORTAlt scor, aceeaşi diferenţă

Alt scor, aceeaşi diferenţă

_MG_5443Cetate şi-a schimbat echipamentul, dar năravul ba. Echipa patronată de Marian Muntean, care la primul meci al returului a evoluat în alb şi roşu, s-a distrat, din nou, cu Universitatea Reşiţa, de care a dispus cu 42-19. în tur, hunedorencele învingeau în Caraş cu 43-20.

Mai toate partidele Cetăţii în cel de-al doilea eşalon sunt sinonime cu un antrenament cu public. N-au făcut rabat de la regulă nici primele 60 de minute din a doua jumătate a campionatului. Coordonate mai întâi din teren şi apoi de pe bancă de Melinda Toth, devencele au marcat, din nou, din orice poziţie şi aşteaptă cu nerăbdare al doilea joc de-acasă, de peste două săptămâni, când vor da piept cu liderul HCM II Baia Mare. Până atunci, s-au încălzit cu Universitatea, care s-a adăugat şi ea echipelor care au primit peste 40 de goluri din partea lui Simion şi compania. După un start mai liniştit (3-2 în minutul 5), gazdele au pus în aplicare acelaşi plan ca şi până acum. Combinaţii rapide, din cât mai puţine pase, reuşite din orice unghi. S-a făcut în scurt timp 11-4, pentru ca finalul primei părţi să o aşeze pe Cetate, confortabil, la conducere: 21-8. După reluare, nimic nou. în 10 minute, Deva a accelerat şi a pus nu mai puţin de 20 de puncte între ea şi vizitatoarele din Reşiţa (29-9). Şi apoi a continuat în acelaşi ritm. Lazăr, Simion şi Bardac s-au succedat pe lista marcatoarelor, îndeajuns încât Muntean şi Toth să decidă să le trimită în teren în ultimele minute şi pe Antoce (revenită pe semicerc după ce a născut), Oroşan şi Poşogan – ultima, o junioară deveancă ce îi va lua locul între buturi, cel mai probabil Evei Dinevska, căzută în dizgraţia patronului. S-a terminat 42-19 cu Cetate lider. Cel puţin până sâmbătă când vor intra în teren şi maramureşencele de la Baia Mare.

Cea mai bună marcatoare a Cetăţii a fost Ana Maria Simion (9 goluri), ea fiind urmată pe lista eficienţei de Bardac şi Lazăr (ambele cu câte 7 goluri), Stângu (6 goluri), Bîrsan (4 goluri – 3 de la 7 metri), Şovar şi Toth (ambele cu câte 3 goluri) şi Chitacu, respectiv Ghidoarcă (cu câte 1 gol fiecare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc