AcasăSTIRIAlin Nica despre crima de la Gara de Nord: Haideți să nu...

Alin Nica despre crima de la Gara de Nord: Haideți să nu ne pierdem umanitatea

[ad_1]

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, ia atiutudine în privința incidentului sângeros din apropierea Gării de Nord din Timișoara, spunând că gestionarea transfugilor este o temă extrem de importantă la a cărei soluționare trebuie să contribuie toate instituțiile, cu respectarea atribuțiilor care le revin.

Alin Nica susține că va propune o ședință extraordinară a CJSU Timiș cu scopul de a identifica pașii necesari pentru păstrarea ordinii publice.

”Dincolo de prevederile legale și de moralitate, migranții au nevoie de toată atenția instituțiilor deoarece se pot transforma într-o problemă de siguranță în comunitate. Nu ne putem preface că acești oameni nu există. Haideți să nu ne pierdem umanitatea și să le asigurăm cele necesare, deopotrivă pentru protecția lor cât și pentru protecția familiilor noastre.”, a scris Nica pe pagina de socializare.

Președintele CJ Timiș a transmis totodată că salută inițiativele locale prin care mai mulți voluntari fac demersuri pentru a obține îmbrăcăminte, încălțăminte și o masă caldă pentru transfugi.

”Mă bazez pe reacția instituțiilor locale și județene în vederea remedierii de urgență a situației migranților.”, a consluzionat Nica.

Doi cetăţeni afgani, dintre care unul a decedat, au fost înjunghiați, luni seara, în zona Gării de Nord din Timişoara. Autorii sunt încă neidentificați, însă surse judiciare au menţionat faptul că ar fi avut loc o încăierare între două grupuri de migranţi.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc